TUKANG MENGARUT KATA

My photo
sungai buloh, selangor, Malaysia
kau berkata, kau bercerita seolah-olah kau yang berada dalam tapak kasut si tukang merasa. kalau makan sayur peria, kau yang rasa pahit. kalau makan gula gula, kau yang rasa manis. semuanya berkisar tentang konsep kehidupan.

October 14, 2010

Kau gila karaoke ?




Ye , aku memang kaki karok . So what ?? Bukan salah pun . Sekadar na isi masa senggang aku yang ta berapa na senggang tuh . Dan paling paling pun na lepas tension aku . Apa ingat remaja ta tension . Ikut kajian pun remaja neh laa golongan yang sangat sangat bermasalah dan amat suka mengtensionkan diri sendiri . Aku admit , aku tergolong salah seorang tuh laa gamaknya . HAHA . Aku puas bila dapat melalak abes abes sama kawan kawan aku . Aku gak bebas na jerit terpekik terlolong kat situ . Semalam pun plan na duduk mcd jeh makan burger baru dia tuh . black pepper spicy chicken mcdeluxe . Then cik sue call ajak karok . Hahh , memang on sangat sangat lahh .
tadaa yadaa , gaya sos macam ta cukop jeh laa .
Dah siap order . hhehe . Time to eat lahh .

cik leya promote fries sebentar .
Hahh , neh laa burger baru abang mcd neh . Cehh , akak tuh cakap ngan aku pedas . Dah makan ta pedas pun . Haihh .

black pepper spicy chicken mcdeluxe !


yummy gummy ! ahaa . neh cik leya punya eyy .
Makan , makan dan makan . Sambil borak borak manja dengan ekin . Hehh . Dua neh jeh pun lahh yang dapat kua . Ta cukup kuota neh ahli G6 .

Gambar candid ekin . Dia ta sedar pun yang aku dok snap pic dia


Cehh ! malu malu konon . haha

Abes sesi membulatkan perut . Aku ngan ekin jalan jalan pusing dulu satu kompleks yang ta best langsung langsung tuh . HAHA . Ye , betul memang ta best pun kat situ . Sebab aku pergi pun kalau na makan . Haa , aku memang suka makan . Sebab tuh aku bolats . Hee . Yeahh . Karaoke time ! Berjalan lagi menuju bintang gemilang . Nama pusat karok tuh laa . Ada laa lebih 3 jam kot aku rasa . 

cik leya dan cik ekin bolats !


ala , muka cik sue ta masok cams plax .


macek chenta hati aku lahh !
Dan sabtu neh pun kitorang na menapak kat bintang gemilang lagi . Ingat na g suria box tapi ta jadi lahh . Sound kat suria dah ta best . Baik aku lepak kat box uncle bolats neh . Ehee . Uncle yang jaga kaunter tuh cumel lahh . [*_O]
Siap dah buat list tadi kat sekolah na nyanyi lagu apa nanti . Sengal ! ingat na list kat sini jugak tapi malas ahh . Aku penad na type . HEHE .

p/s : STPM na dekat . tinggal 40 hari jeh lagi . Result trial aku pun setakat yang dah dapat neh ukee2 jeh . Hadoi . Aku rasa aku akan away dari dunia maya lahh selama mungkin 2 bulan . Fokus on my STPM !

2 comments:

  1. jomla kite fight karaoke.. sape lagi best!!! hahaa

    ReplyDelete
  2. adam : hahaha . on jeh , adehh ! naty kita duet eyy . hee . *sambil panggil skuad tambahan . haha

    ReplyDelete