TUKANG MENGARUT KATA

My photo
sungai buloh, selangor, Malaysia
kau berkata, kau bercerita seolah-olah kau yang berada dalam tapak kasut si tukang merasa. kalau makan sayur peria, kau yang rasa pahit. kalau makan gula gula, kau yang rasa manis. semuanya berkisar tentang konsep kehidupan.

October 22, 2010

selamat hari tua , cik ekin GEMOKK ! (:

lepaking kat mcd 

Ahaa .
Ukee2 . Ekin sayang , entri neh memang aku buad spesel lahh untuk kau .
Kau sorang jeh tahu . Eyh ! cik ekin GEMOKK ? HAHA .
Kau ta boleh marah lahh , kau kan birthday girl . Kau kena lahh terima apa aku cakap neh . Kenyataan . Wakaaka . 
Weh . sory lahh dapat bagi kau cake neh jeh . Kau kena faham lahh kami kami budak sekolah lagi . HEHE . Naty aku dah kerja insyaAllah , aku bagi secret recipe punya cake . *sambil mengira budget
Kau happy kan hari ini ? Walaupun kita celebrate kat kedai acik laksa tuh jeh . Taper taper . Sweet doe . Dengan ditemani hujan lebat lagi sampai buad aku dengan cik intan basah . Aku suka lahh masa tadi . Sumpah . Rindu kalau dah abes sekola nanti weh . HEHE
Hmm , kau na tahu ta sebenarnya na beli cake bolats tuh untuk kau , tapi tader plax macam aku survey hari tuh . Baru plan na suh auntie tuh tulis selamat hari tua ekin bulat gemok !saranghae
Intan  plax siap na soh auntie tuh tulis toyol lagi taw . Biasa lahh toyol tuh kan trademark si nyot tuh . HEE . Aku ta bersalah taw . Terasa gilakk ahh tadi kasih sayang kita kita .
adegan suap menyuap , gigit gigit fries lahh , berfoto foto manja, berkissing bagai . Oppss !HAHA .


khusyuk kott (:


sayang gilakk mati kat korang .


teruja menyuap diri sendiri . HAHA
 Dan setelah menghabiskan masa kat kedai laksa yang memang superb tuh , kita lepak kat mcd ditemani jejaka tampan class kita . HAHA (:
inche firdaus dan inche hisyam . Adehh , lupa na berfoto gedik dengan diorang tadi . WEKKZ ! 
saeng il chukka haeyo ! ekin .

nota cumel : sory sue , foto dengan kau tader dalam fon aku . banyak amek guna cams kau lahh .

1 comment:

  1. woohoo ~ siyes aku happy gilos smlm . thanks kawan kawan ku . SARANGHAEYO !

    ReplyDelete