TUKANG MENGARUT KATA

My photo
sungai buloh, selangor, Malaysia
kau berkata, kau bercerita seolah-olah kau yang berada dalam tapak kasut si tukang merasa. kalau makan sayur peria, kau yang rasa pahit. kalau makan gula gula, kau yang rasa manis. semuanya berkisar tentang konsep kehidupan.

December 27, 2010

3 hari macam 3 tahun !

Assalammualaikum . Wahh ! Rindu giler ahh na menaip panjang panjang merapu meraban kat cik blog sayang aku neh . Hadoi ! Siyes rasa macam bertahun giler ta update padahal baru 3 hari jeh un aku ta online . Neh semua gara gara teruja na mengosongkan purse dan membakar lemak lemak sebab berjalan ke sana sini sampai ta reti na balik rumah . HAHA . Dan kaki pun sakit sakit lagi sampai sekarang tahu . Tapi taper sakit sakit pun aku happy jeh sebab dapat apa yang aku na . Sebab dapat spent time dengan mereka yang tersayang tuh semua . HEHE . Siyes memang penat sangat lahh . Naty eyy malam neh kott aku na cerita wonderful time aku bersama mereka tuh . Wahh ! Ta saba . 
Dan aku na cakap jugak kat sape sape yang drop by kat blog aku neh , sory ye cik leya ta gi terjah rumah korang . Naty ada masa sure aku menapak punya lahh . Maaf kalian . Haa , lagi satu sebelum aku lupa lahh , maklumlahh kengkadang penyakit lupa aku neh suka jiwa dia jeh na menyerang sesuka hati ta bagi notis amaran segala . Haihh ! Blogger blogger yang tag aku tuh , insyaAllah naty aku buat entri pasal benda tuh semua eyy . Sekarang macam tader masa sesangat . Busy oh . Maklumlahh artis kan , memang lahh sibuk manjang . *geli anak mata


Apa motif aku letak gamba neh ? Ahaa , saja jeh na tempel muka . Aku kan ala ala gila glam gitu . HAHA
Konon konon lahh neh muka penat . Tapi memang betul pun aku penat sangat dah masa neh . Rasa na tidur jeh dah . Hehh !

2 comments:

  1. wow..artis..nak sainnnn

    hahak

    ReplyDelete
  2. haishh . biasa lahh . paymes lagi you . haa , meh sini , na pen warna warni jeh . pen satu warna i tanak . haha

    ReplyDelete