TUKANG MENGARUT KATA

My photo
sungai buloh, selangor, Malaysia
kau berkata, kau bercerita seolah-olah kau yang berada dalam tapak kasut si tukang merasa. kalau makan sayur peria, kau yang rasa pahit. kalau makan gula gula, kau yang rasa manis. semuanya berkisar tentang konsep kehidupan.

December 4, 2010

Ada rasa jeles !

Neh lahh dia bila mood aku na menaip rasa tinggi menggunung bak gunung everest nun . Ada jela pun benda yang aku na coret , na luah , na kata semua . Tapi bila datang angin rasa na tengok keyboard pun ta lalu . Memang kirim salam awal awal lahh aku rajin na update blog neh . Apa yang aku rasa pun setakat aku pendam sorang sorang jelah . Tuh sebab kott migrain aku suka jiwa jeh na menyerang empunya badan neh .
Hmm . Ntah lahh siyes aku ada rasa jeles sangat sangat dalam minggu neh . Jeles sebab apa ? Jelas dengan siapa ? Ntah . Rasa jawapan tuh macam ada dalam skema je , tapi ta approve lagi na keluar daripada pihak berkenaan . HAHA .
Ya . Sungguh ! Aku jeles sekarang neh . Saat ini . Waktu ini .
JEALOUS !
Waarghhhh ! Kekadang kan aku sendiri pun ta faham dengan diri aku neh . Aku benci lahh bila rasa macam neh menyerang diri aku . Aku rasa macam nak telan cokeP bergelen gelen jeh . Tapi ...
Aku taw ta perlu buat macam tuh semua . Tuh namanya na memudaratkan otak , badan aku jeh . Aku still sayang nyawa aku lagi . 
Tapi aku jeles . Jeles sangat sangat neh . Siapa na tolong ? Ta mungkin lahh kott na dengar aku cerita kat teman segelak senangis aku . Buat malu aku sendiri jeh . HEHE 
Taper lahh , nampaknya aku memang pendam sorang sorang jelah kan . Lama lama perasaan jeles aku neh hilang lah kott . InsyaAllah .
Aku neh lahh pun kan , macam ta bersyukur jeh apa yang ada sekarang . Kira oke lahh manusia tuh ada lagi support aku . Haihh ! Memang masalah betul lahh kalau aku na rasa jeles ta tentu pasal neh . Ke aku ada perasaan terpendam kat manusia tuh ? nananaana . Aku rasa lawak . Ta mungkin ahh . Tipu tipu . Tapi kenapa rasa jeles tuh wujud ? Erm , mungkin aku rasa manusia lagi satu itu macam hebat kott . HAHA . Sudah sudah . Cik leya , hentikan lahh rasa kurang enak yang menyerang tuh . Ta bagus untuk kesihatan diri aku yang cumel neh . 

4 comments:

  1. nur ashikin yg COMEL ni pun rasa jeles ! hahaha :))

    ReplyDelete
  2. hadoi . mula lah neh aku rasa macam na hempuk jeh muka kat bantal bila ada orang perasan cumel macam cik cikin neh . lain lahh aku yang memang sahih cumel . hehe

    ReplyDelete
  3. eh ? kau ? comel ?
    yeke ? byk kan tnd tya ?

    ReplyDelete
  4. sengal ! kau suka kan buat aku . tacink sebulan ngan kau baru taw . haha

    ReplyDelete