TUKANG MENGARUT KATA

My photo
sungai buloh, selangor, Malaysia
kau berkata, kau bercerita seolah-olah kau yang berada dalam tapak kasut si tukang merasa. kalau makan sayur peria, kau yang rasa pahit. kalau makan gula gula, kau yang rasa manis. semuanya berkisar tentang konsep kehidupan.

December 19, 2010

gigih jugak na update !

Sejak kebelakangan ini lahh kan . Aku rasa macam dah mula malas malas yang teramat dah kott na update belog aku neh . Tader cerita menarik pun , so dengan rela hatinya lahh aku rasa berat jari na coret sepatah dua kata kat sini . Lagipun idea kering lahh .
Mungkin sebab aku dah terlampau bosan bangak kott na mengonlinekan diri . *nampak sangat tipu
Sekarang aku rasa lagi best membaca belog belog orang lain . Yela belog yang faymes faymes yang amat tuh . Siyes neh . Aku ta tipu taw , memang mereka blogger faymes . Sape ? Malas plax na taip neh haa . Aku tader mood dah .
tapi disebabkan aku tanak belog terchenta aku berhabuk karat bagai , wah wahh ! Aku gigih jugak na update walaupun content ntah haper haper jeh neh . Ta membina minda langsung langsung gamaknya . Kengkadang ada lahh jugak dok terfikir kat ruang minda neh kan . Apa main point aku buat belog neh ? Ntah apa lahh yang aku rasa teruja sesangat kan na blogging jadah neh semua . Lain lahh aku neh public figure ke kan . Confirm ada jeh na tahu kisah hidup aku . Cehh , bercakap macam lahh ada sangat . Perasan lebih lahh cik leya neh . HAHA 
Aku galak gigih na buat belog neh pun sebab aku rasa neh jelahh satu satu cara yang aku boleh na let out semua yang aku rasa . Sebab , aku bukan jenis yang suka ria na bukak mulut bercakap tentang diri aku . Sumpah ! aku ta reti . Memang dari dulu lahh kalau ada jeh benda yang aku rasa kurang senang aku mesti na menulis . Lepas dah siap tulis tulis semua . aku baca balik sorang sorang . Nangis . Senyum . Then , aku buang . So , daripada aku membazir kertas tuh kan . Baek aku tulis segala haper aku rasa kat belog aku neh . Mana lahh tahu kott 20 , 30 tahun lagi bila aku dah tua . Boleh lahh aku baca balik entri yang lepas lepas . Ingat balik moment moment aku tuh semua . Sure ahh aku sengih comel sorang sorang time tuh . 
Oke . Mood malas dah menyerang . Apa na taip pun dah naik bengang . Baik aku blaa sekarang . 

2 comments:

  1. ahaa . taw taper . gigih jarijemari na menaip sakan . Blog punya pasal . (:

    ReplyDelete