TUKANG MENGARUT KATA

My photo
sungai buloh, selangor, Malaysia
kau berkata, kau bercerita seolah-olah kau yang berada dalam tapak kasut si tukang merasa. kalau makan sayur peria, kau yang rasa pahit. kalau makan gula gula, kau yang rasa manis. semuanya berkisar tentang konsep kehidupan.

December 12, 2010

Ini cerita facebook saya .

Aku taw . Sekarang memang semua kecoh lahh kan pasal hal facebook segala . Yelahh , aku pun dah naek bengang uh . Dah tukar sana sini . Burok ahh aku tengok . Sory to say lahh kan . Aku tambah pening jelahh tengok si facebook sekarang . 




Tapi tahap kegianan aku untuk online sama jeh . HAHA . Lagi aku ta suka sesaper yang dah tuka profile baru tuh . Giler berserabot ! Masa mula mula aku ingat na buad gak lahh . Then , aku tengok member aku punya dulu . Siyes burokk ! Memang kirim salam awal awal lahh . Ta ingin aku na memporak perandakan profile aku . HAHA . Tapi yang sekarang punya pun kan dia dah sedia ada upgrade . Haihh ! Apa terajin bebenar pulak na g show apa kita komen sana sini kat orang lain kan . hadoi ! Cuba buat gaya dulu jeh . Ta yah na mention kua segala apa yang kita kita type tuh . Masalah ! Hehh . 
Tapi aku setakat kata jelah . Lain lahh kalau aku admin facebook . Boleh lahh aku tukar semua ikut citarasa mata aku . Haa . Citarasa mata aku sorang jeh . Hehh . Apa aku melalut neh ? Ntah . Neh tanda otak aku ta berapa na centre neh . Sah kena amek ubat lagi neh . Erm , kengkadang kan aku ada gak terfikir na deactivate jeh account aku . Tapi naty ramai plax kan yang rindu menggila kat aku . Yela , almaklumlah aku kan artis . wakaaka*muntah darah
So , disebabkan aku tanak mereka mereka kerinduan kat aku , aku kuburkan jelah hasrat murni aku tuh . Bagi aku facebook neh ada jugak baeknya . Yela , aku dapat contact ngan kawan cikgu semua . Boleh share macam macam . Cuma disebabkan tahap addicts tuh yang payah sikit . Suka suki online macam tader kerja apa kan . Itu sendiri fikir lahh . Pandai pandai lahh diri tuh na bahagi masa . Mana baek mana burok . wink wink 




nota cumel : rasa macam teruk plax bila sesuatu tuh jadi kat diri sendiri . Hadoi ! 

Post a Comment

0 orang sedang sengih comel: