TUKANG MENGARUT KATA

My photo
sungai buloh, selangor, Malaysia
kau berkata, kau bercerita seolah-olah kau yang berada dalam tapak kasut si tukang merasa. kalau makan sayur peria, kau yang rasa pahit. kalau makan gula gula, kau yang rasa manis. semuanya berkisar tentang konsep kehidupan.

December 14, 2010

macam geli tengok header blog sendiri

Serious ! Aku ta tipu . Aku memang rasa geli tengok header aku . HAHA . Yang aku rasa macam bajet sangat hot jeh na letak muka kau banyak banyak kat situ kan . Ye , memang ini belog aku . Tapi bagi aku apakah kerelevanannya untuk aku tampal muka aku yang bolats lagi kurang cun tuh kat ruangan maya neh .*macam bagos!
Tapi aku tetap akan kata aku comel . Hakikat yang bukan palsu aku rasa . *geli anak tekak . Oke ! Fine . Aku sambung balik benda yang mula mula aku na cakap yang teramat lahh berkaitan dengan tajuk aku tuh . Memang aku rasa macam geli tengok header blog sendiri oke .
Tuh lahh jari jemari runcing aku lahh *sila buat buat percaya
Boleh plax jari aku menggedik na gi edit dengan sengaja . Sebab aku rasa tersangat lahh boring hari apa ntah , aku tak ingat dah . Maklumlahh otak aku neh ta suka na letak input hal hal yang remeh ta penting neh . *lagi sekali aku poyo
Dan secara gedik lagi bersahaja aku gi lahh letak gambar yang bajet hot tuh . Padahal haremm . HAHA . Dan aku rasa tersangat kecewa sebab aku rasa aku sudah menggedikkan belog aku dengan header yang bajet nak gi bubuh muka aku yang langsung mungkin buat orang geli jeh kan . Ohh ! Aku mahu header aku yang lama . Yang aku rasa lagi sedap bagi pandangan mata aku . Mata aku lahh kan . Tataw orang yang baca belog aku neh . *ada ke orang baca masalahnya
Haihh ! Dan lagi satu masalah bila segala harta karun , foto manja , luahan rasa document segala tader kat aku sekarang . Sebab . Aku suka suki tuka lappy dengan akak aku . Dan segala benda gambar tuh aku ta buat copy kat pendrive . Oh goshh ! Dan nampak gaya memang sah lahh kan aku kena tunggu akak aku menjelma kat umah neh setelah berada di perantauan itu .
Masalah . Taper . Akak aku balik rini . Dan aku memang ta saba na tukar balik header aku yang buruk tuh walaupun akak aku ada cakap . "oke lahh tuh dik , variasi gaya " . Ta boleh bla sungguh lahh akak aku neh . Saja suka na sedapkan hati aku yang berduka lara neh kan . Hadoi ! 

Post a Comment

0 orang sedang sengih comel: