TUKANG MENGARUT KATA

My photo
sungai buloh, selangor, Malaysia
kau berkata, kau bercerita seolah-olah kau yang berada dalam tapak kasut si tukang merasa. kalau makan sayur peria, kau yang rasa pahit. kalau makan gula gula, kau yang rasa manis. semuanya berkisar tentang konsep kehidupan.

December 29, 2010

mak sentap nokss !

Selamat selamat pepagi buta . Memang sekarang aku rasa na update blog jeh sampai akak aku pun dah naek bising sebab muka aku ta benti benti ngadap lappy . Eyh , suka hati aku lahh kan . Mata aku *sibuk jeh . Dah penat maen game , aku edit gambar , dah penat edit gambar aku online , check apa apa benda baru kat fesbuk , tengok tengok gambar orang , balas balas komen , blogwalking , baca entri best best . 
Oke ! Sekarang aku memang rasa asyik na sentap jeh weh . Siyes . Mak sentap nokss . Apa ? Kau ingat aku sesaje na kata aku sentap ? Haihh . Ntah pasal apa lahh kan . Aku pun ta pasti atau mungkin aku pasti tapi aku meragui ? Memang tersangat lahh banyak persoalan dia kan . Sampai aku pun naek menyampah . Sampai aku pun naek meluat . 
Gambar curi kat encik google

Memang lahh aku bukan masuk category manusia manusia sensitif tahap dewa tuh kan sampai apa apa pun sikit sikit na sentap . Sikit sikit na touching ta memasal . *hehh ! sekali aku pangg kang . Tapi sebab beberapa perkara yang asyik jadi kat aku neh lahh buat aku rasa na sentap manjang kau taw ! Memang aku rasa membara jelahh . Sentap pasal apa ? Sentap sebab siapa ? Sentap kerana apa ? Ye , aku memang ta sangka langsung langsung lahh dia boleh buat aku macam tuh kan . Kang aku merajuk ta bertego sape dah ngan kau baru tahu . Jangan kau sibuk na cari aku plax lepas tuh . Meh aku bagi kau penampar sulung aku . Hahh , teringat plax dah dulu aku penah lempang sorang girl neh . Tuh laa , sape suruh cari pasal ngan aku kan . Kau ingat aku diam aku ta boleh buat apa apa lahh ? Jangan tengok aku tutup mata oke ! Hahh , betul lahh kang kalau kau tutup mata sah sah lahh kau ta nampak aku kan . Dan aku pun memang terang terang dah buat status fesbuk aku tuh . Amek kau ! huruf besar semua aku tulis word SENTAP tuh . Hahh , sapa sapa na terasa ? Silakan . Kau terasa ? Ye , kau lahh orangnya . Cuma aku malas na cakap depan kau jelah kan . Dah lahh . Malas aku na cakap dah . Baek aku pergi tido . Na text text ngan scandal aku ? Jangan harap . Aku memang tengah sentap dengan kau sebenarnya . Kau tuh jeh yang ta reti reti na sedar . Buat saket hati jiwa aku jeh kau neh . Haihh !

2 comments:

  1. gahaha..

    ganaiyh naa lempang pompuann

    ReplyDelete
  2. hehh . ganas sikit jeh . sekarang dah ala ala perempuan melayu terakhir gitu . erk *muntah hijau* HAHA

    ReplyDelete