TUKANG MENGARUT KATA

My photo
sungai buloh, selangor, Malaysia
kau berkata, kau bercerita seolah-olah kau yang berada dalam tapak kasut si tukang merasa. kalau makan sayur peria, kau yang rasa pahit. kalau makan gula gula, kau yang rasa manis. semuanya berkisar tentang konsep kehidupan.

December 15, 2010

selamat tinggal !

Selamat pagi ! aucak aucakk . *teringat lagu iklan pampers apa ntah . Eyh tetiba i rajin you na update belog pepagi neh . Mimpi giler haper malam tadi ? HAHA . Taper , suka jari jemari i lahh . Oke ! Apa aku gaya gedik merapu neh guna i you , i you bagai neh . Kesaketan keotakan kemelandaan ? Hahh . Amek kau ! Abes dah segala semua imbuhan yang ada kat muka bumi neh aku na pakai . *macam haremm
Yes ! Aku sangat suka riang ria neh .
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
TADAA ! Lalalala ~






HAHA . Selamat tinggal header gambar gedik . Ta kose taww ! Aku tamau dah pakai header yang muka cun lagi lawa perasan macam cantik sangat jeh neh . I ta rela . HAHA . 
Aku rasa oke lagi kat mata aku na tengok header yang aku pakai sekarang neh . Nanti lahh lepas aku habes paper petang neh . Makin banyak lahh kan masa terluang aku . Boleh lahh aku online sakan . Menggalak edit sana sini . Kot lahh aku terRAJIN na buat header baru yang ala ala gempak cam belog orang lain . Setakat belog picisan aku neh . Tader sape pun lahh na pandang kan . sob sob *lap airmata ngan ujung baju

Lain lahh kalau aku neh si blogger tegar yang isi entri havoc ala bagi sisipan berilmiah kat orang lain . Yang boleh buat orang rasa teruja na baca baca . Ciss ! Yang aku reti pun na tulis pasal kisah hidup aku yang sangat cumel neh jelahh . Tunggu lahh kott idea otak aku terjana dengan lebih berkesan lagi mantap ke kan . Sekali aku buat entri berkesan menusuk jiwa kalbu . *berangan ta sudah
Haihh ! Galak gedik aku online neh . Ta sedar jap lagi ada paper bm . Walau bm bolat bolat jeh pun . Kau ingat senang ? Mau berserabot pale otak aku neh na menanda menghitam si borang OMR tuh . Dah laa study pun lagi sikit daripada main . Tuh laa masalah negara aku . Suka bebenar lahh main main kan . Natry kang pointer STPM ta best , mula lahh nak sedih sana sedih sini . Sedar sedar sikit ye cik liyana . HAHA .

SELAMAT TINGGAL HEADER YANG PENUH MUKA CIK BAJET COMEL .  

Tuh jeh pun na tulis senanye . Saja rasa hebad plax rajin na menaip pepagi neh .

nota cumel : sengih sampai gigi sebab hari neh aku dah selamat menjalani hidup kesembilanbelas . yeahh ! Alhamdulillah . -______-

Post a Comment

0 orang sedang sengih comel: