TUKANG MENGARUT KATA

My photo
sungai buloh, selangor, Malaysia
kau berkata, kau bercerita seolah-olah kau yang berada dalam tapak kasut si tukang merasa. kalau makan sayur peria, kau yang rasa pahit. kalau makan gula gula, kau yang rasa manis. semuanya berkisar tentang konsep kehidupan.

January 21, 2011

happy birthday intan farhana . sayang ! (:

Sekarang dah pagi . Sekarang dah 1.33am kalau ikut jam kat lappy aku . Sekarang aku rasa ngantuk tapi tanak tidur . Sekarang aku terasa sangat na update blog . Sekarang aku rasa teruja sebab apa apa jela . Dan sekarang aku rasa macam na nangis jeh . Tapi yang pasti bukan kerana na nangis terharu dengan title entri ini . Tapi na nangis sebab apa apa jela . Boleh ke ? 
Hari ini tepat jam duabelas tadi dah masuk hari baru kan . Duapuluh satu januari 2011 . Makanya , hari ini birthday macek sayang saya . (:
Lawa kan gambar neh . Oke , sila lahh kata lawa untuk gembirakan hati saya yang berduka lara ini . Sebab ? Sebab saya yang jadi photographer masa ini . Oke . Cukup untuk perkataan saya itu . Aku rasa janggal plax dah . 
HAPPY BIRTHDAY INTAN FARHANA , sayang ! 
Eyh , betul neh aku sayang kau taw . Kau jeh yang suka ta perasan kaseh sayang aku neh kan . Sob sob . *sambil buat muka kesian lap airmata

special to intan farhana :
1. Awak dah besar taw , sudah puluhan dan sudah tua dari saya .(:
2. Awak jangan lahh terlalu sensitif sangat taw . Saya sedih lahh kalau tengok awak nangis .
3. Saya harap awak terus jeh buat aksi aksi comel awak tuh . Saya suka tengok . Siyes ! Saya ta tipu .
4. Kita kawan sampai bila bila oke .
5. Saya na awak tahu yang saya sayang sangat kat awak walau kekadang saya sakitkan hati awak . (':

Sory sebab aku tade bagi present ke buat suprise party ke haper ke untuk kau . Tapi aku ta saba sangat na jumpa kau esok sebab aku ta saba na peluk kau dan nyanyi lagu birthday untuk kau . 
 Naty kita makan cake suap suap berfoto manja eyy . Saranghae ! 

2 comments: