TUKANG MENGARUT KATA

My photo
sungai buloh, selangor, Malaysia
kau berkata, kau bercerita seolah-olah kau yang berada dalam tapak kasut si tukang merasa. kalau makan sayur peria, kau yang rasa pahit. kalau makan gula gula, kau yang rasa manis. semuanya berkisar tentang konsep kehidupan.

January 7, 2011

jari yang na menaip

Selamat pepagi manusia di alam maya . HAHAHH . Eyh , apakah ? Oke , aku sendiri pun tataw na kata apa . Tetiba aku rasa macam na update belog neh . Sebab aku rasa macam kesian yang amat lahh plax kan kalau aku biar jeh belog terchenta aku neh sepi tanpa khabar berita . Dulu beriye iye sakan na buat belog . Lepas tuh update pun jarang . Baik ta payah ada kan . Hehh ! Kan aku dah merepek lagi . Aku bosan plax ta boleh tido neh . Mata ngantok badan penat kaki saket . Haihh ! Ada sape sape volunteer na urut ? Eii , gedik kau . Geli aku membacanya . Eyh kau na taw ta , hari rabu lepas aku kerja full time taw . 10 pagi sampai 10 malam . Dah lahh sorang sorang jeh kan , ta ke aku rasa macam ala ala na gantung diri jeh . Istighfar bebanyak , dosa ye anak anak . Tader lahh gamaknya aku na buat cenggitu . Tapi siyes ahh aku bosan masa tuh . Dah lahh tader customer setakat bukak 3 cash bill jeh . Haru ! Memang rasa na hantuk pen kat dinding jeh . HAHA . Memang banyak masa lahh dok bertenggek borak borak ngan bebudak part time lain . Semua dah naek bosan hari tuh tader orang . 
Bukan maen lagi siang tadi aku datang awal . Hehh , pacek bus tuh lahh ngada ngada datang awal plax kan . Tanpa fikir apa apa lagi aku terus lahh lepak kat tempat cik nisa . Wahh , siap buat kan aku milo lagi taw . Kelas ! Sembang borak segala dengan dia . Hmm , sembang dengan borak tuh bukan sama meaning ke ? Neh lahh dia bila dah ta jadi pelajar sekolah kan , maen hentam jeh buat ayat tunggan terbalik subjek predikat hentam segala . Dulu kemaen jaga betul segala tatabahasa , yela na buat ayat karangan kan . Kira dah habis bangga lahh tuh bila dapat the highest mark . Ta gitu ? Hahh ! 








Hahh . Macam ta biasa plax . Aku kan memang sedia ada jadi ratu giler lensa kan . Na tunggu aku masuk kerja lambat lagi , sempat lahh aku round sana sini , tengok macek pacek . Dan snap sana sini . Febret ! HAHA . Aku pun tataw ntah apa sawan ntah gaya aku amek gambar sekarang suka bebenar lahh na tutup mata . Cehh , macam na perasan lagi comel ke haper ? Tapi memnag aku comel pun kan . HAHA . Kau geli ke baca statement aku neh ? Gi sana laju laju klik tanda X kat penjuru atas belah kanan screen kau tuh . HAHA

Post a Comment

0 orang sedang sengih comel: