TUKANG MENGARUT KATA

My photo
sungai buloh, selangor, Malaysia
kau berkata, kau bercerita seolah-olah kau yang berada dalam tapak kasut si tukang merasa. kalau makan sayur peria, kau yang rasa pahit. kalau makan gula gula, kau yang rasa manis. semuanya berkisar tentang konsep kehidupan.

February 23, 2011

result STPM 2010 , kau rasa aku nangis ke aku gelak ?

Heyy yaa . Duhh ! Baru sehari tak update tapi aku dah rasa macam setahun dah neh . Tuh lahh kalau semangat blogging dah mencengkam sanubari , kalau dah rasa blog neh memang tempat luahan rasa segala . Memang wajib lahh para bloggers semua rasa gini ye tak ? HAHA
Oke oke , aku neh kalau tak terus menuju tepat ke tajuk entri memang tak sah lahh kan . Ada aku galak menaip bukan bukan segala intro bunga awan larat bagai dulu . Aihh ! Aku pun tataw ahh kenapa harus aku merepek merapu so lalala dulu . Eyh ! Suka aku lahh kan , blog aku . Kau suka kau baca , kau tak suka sila lajulaju gerakkan cursor ke penjuru kanan pc atau lappy anda . Terima kasih .
Ala , macam yang korang semua dah tahu kan . Result STPM dah selamat pun keluar isnin lepas . Jadi aku dengan bangganya menyatakan aku agak puas hati lahh dengan result aku . (:

Muka ceria lahh neh konon nak menapak kat sekolah padahal tataw jap lagi bakal menangis meraung . HUHU

Antara muka muka bosan tunggu result tak sampai sampai . Giler lama neh tunggu . Kul 12 lebih aku dah sampai sekolah , sekali nak dekat jam 2 gak lahh baru pengumuman segala .

Oke . Aku ngaku . Aku nangis kott lepas dapat result . Neh muka aku lepas nangis senanye tapi aku still ceria . Bersyukur dengan apa yang aku dah dapat . Sob sob isk isk .. :'((

Amacam ? kau agak agak aku boleh jadi model iklan ubat gigi fresh and white tak ? HAHA
Lepas nangis peluk salam salam semua , apalagi kan ! Otw nak gi melantak babe . Hidup untuk makan kan kan ? Lalalaa ~

Siyes aku cakap weh , nasi ayam neh sedapppp taw . Burppp ! Sory sory . Buruk perangai . Aku kenyang neh . 

Selamat menjamu selera . (:

Ehmm , korang nak tahu ke result aku ? Hahh ! Memang tak dapat lahh kan . HAHA . Tapi insyaAllah kalau ada rezeki aku dapat ahh sambung belajar . Taper , peluang tuh ada kat mana mana kan . Agi idup agi ngelaban  ! HEHEH

nota comel : untuk cik cikin . fyi aku bukan marah kat kau cuma aku terasa giler nak mati  neh dengan kau . Aku siyes babe . Sayang super girl 6 ! 

5 comments:

  1. nice edit..jeleznya..hukhukhuk..

    ReplyDelete
  2. ciss . neh perli ke apa neh ? hehe .
    ta payah nak jeles sangat lahh . haha (:

    ReplyDelete
  3. huu...nak taw gak..sy nie ex 0f iv0rians taw..haha..=P

    ReplyDelete
  4. insyallah..klo ade rezeki smbg bljr ade la.. :)
    tahniah tuk kptsn stpm :)

    ReplyDelete