TUKANG MENGARUT KATA

My photo
sungai buloh, selangor, Malaysia
kau berkata, kau bercerita seolah-olah kau yang berada dalam tapak kasut si tukang merasa. kalau makan sayur peria, kau yang rasa pahit. kalau makan gula gula, kau yang rasa manis. semuanya berkisar tentang konsep kehidupan.

February 24, 2011

senyum puas lihat hasil penat lelah peluh bagai .

Hooyeahh ! Sampai hari neh aku masih senyum sengih sorang sorang lagi taw . Eyh ! Jangan kata aku kurang siuman plax . Aku normal oke . Harap kau percaya jelahh . Tapi kau memang harus percaya pun lahh . Cuma kadang kadang jeh pun otak aku ada shot sikit , tuh pun kalau ada masalah ala ala sekeras diamond dalam kepala otak aku neh . Kau nak tahu tak kenapa aku beriye iye sakan nak senyum puas neh ? Alaa , kalau korang tanak taw pun aku still nak bagitaw jugak . Suka hati aku lahh kan . HEHE

Tadaa . Mau sengih bangga aku tengok majalah gading edisi 2010 dah siap . Yes ! Rasa worth gila lahh segala penat aku jadi ketua editor . Gembira ahh kan . Berpeluh berhujan berpanas segala dengan sidang redaksi yang lain . Tak ke senyum puas bila tengok hasil dia kan . Eyh ada plag super girl 6 lahh ! (: Sama kaler plax . I love purple

Sidang redaksi yang hebat lagi best lagi sengal lagi gila lagi ermm lagi apa eyy ? HAHA
Thanks korang . Kalau korang tader mau menggelupur nak siap segala benda . 

Suka sangat yang neh . Cuba cari aku yang mana ? HAHA *gaya aku boleh nyorok jeh kott dalam gambar tuh .

Hahh ! Aku kira ada gaya lahh kan ? *erk ! perasan lebih .
Masa neh tengah sibuk nak shoot gambar sidang redaksi . 

Yang neh masa photoshoot segala beribu kelas , kelab persatuan yang ada kat sekolah aku tuh . Oke aku tipu , tader lahh sampai beribu . Duhh ! Memang penat giler ahh . Aku ingat nak arrange budak budak senior neh senang rupanya lagi payah dari junior semua tuh . Masing masing ngade ngade taw na teleng teleng kepala lahh , na golek golek terkangkang segala . HAHA . Dengan panas lagi nasib aku neh penyabar kan *cehh ! penyabar lahh sangat .
Dengan cikgu yang dah berratus kali call tak sampai sampai . Sebab tuh banyak jeh aku yang menggedik jadi cikgu kelas dorang . HAHA . Setiap kali ada photoshoot setiap kali tuh jugak lahh muka aku memang tak pernahnyer tader kat dslr nikon hak milik sekolah tuh . Haihh ! Rasa nak rembat jeh dslr tuh jadi hak milik aku plax . Ishh , tak baek tak baek .
Hmm , memang beribu kali aku selak majalah gading 2010 tuh pun aku tak kan rasa jemu . Sebab setiap helaian tuh buat aku teringat segala kenangan dengan budak redaksi yang lain . Hope tader lahh budak sekolah yang bingit complain majalah gading 2010 tak cantik sudah . Tapi ramai jugak yang bagi feed back yang boleh buat aku lega . Hehh !

Post a Comment

0 orang sedang sengih comel: