TUKANG MENGARUT KATA

My photo
sungai buloh, selangor, Malaysia
kau berkata, kau bercerita seolah-olah kau yang berada dalam tapak kasut si tukang merasa. kalau makan sayur peria, kau yang rasa pahit. kalau makan gula gula, kau yang rasa manis. semuanya berkisar tentang konsep kehidupan.

March 17, 2011

antara chucky dan choki choki .

Pehh . Sekejap . Aku nak tangkap senyum bangga sorang sorang dulu boleh ? HAHA . Memang macam haremmmm lahh apa yang aku merepek pepagi buta neh kan . Oke . Cuma nak kata aku rasa bangga lagi teruja sebab aku mampu layan movie chucky pagi pagi buta yang memang tengah gelap gelita sebab aku tutup semua suis lampu ditambah plax aku sorang sorang dalam bilik neh . Wahh ! Aku sure lahh semua pernah tengok natang chucky neh kan ? Haper ? Tak pernah ? Sumpah kesian sama kau . Dulu masa aku kecik kecik sampai nangis guling guling masa tengok chucky neh sebab aku memang giler penakut weh . Even sampai aku besar dah boleh jadi mak orang pun aku still penakut . Masa first time aku tengok si chucky neh . Huhh ! Memang aku tak pandang ahh kat mana mana patung . Siyes aku rasa naty patung patung tuh semua nak bunuh aku . Gila kan ! Biasa lahh . 

Tapi ntah kenapa tetiba datang mood berani plax nak layan balik movie chucky neh pepagi buta time aku tak boleh tido camni . HAHAHA . Aku rasa kalau aku tido kejap lagi sure aku mimpi chucky neh weh . Oke ! Sekarang aku dah start takut . Hee (:

4 comments:

  1. aku tak tido lagi . sbb uh kau berani kan .

    haha . apa kaitan pon aku tak tau (:

    ReplyDelete
  2. citer chucky ni lucahhh!! hiihihihi yg no. 4 kot.. tak ingatla

    ReplyDelete
  3. cikin : hahh . adakah kau nak cakap yang kau peneman setia sampai aku jadi berani ? ehehh .

    ReplyDelete
  4. yuslia : ahaha . part lucah segala i geli you ! haha . tapi siyes ahh takut kot tengok cte neh .

    ReplyDelete