TUKANG MENGARUT KATA

My photo
sungai buloh, selangor, Malaysia
kau berkata, kau bercerita seolah-olah kau yang berada dalam tapak kasut si tukang merasa. kalau makan sayur peria, kau yang rasa pahit. kalau makan gula gula, kau yang rasa manis. semuanya berkisar tentang konsep kehidupan.

March 22, 2011

CONTEST ADIK BERADIKKU YANG CUTE

Huishh . Kemaen aku galak join contest sekarang . Hahh . Tapi progress contest yang aku dan kawan aku buat tuh camne ? Meh lahh ramai ramai join sekali . Promote jap . HAHA Oke . Kembali ke gear topic asal . Ehem ehem . Mana mana contest yang aku rasa cam best memang wajib ahh aku join kan . Aku kan agak agak gila contest walaupun bukan semua contest aku join . Ahahh . Ayat macam haper jeh kan aku neh . Aku jumpa contest neh kat sahabat blogger . Apa lagi laju laju ahh aku klik sini . Sapa nak join ? Klik jangan tak klik oke . (:
Well , macam biasa kalau dah namanya contest memang wajib ahh tepek banner contest tuh kan . 
Tadaaa...........

Haihh . Budak dalam gambar neh super cute babe . Ciss . Mau tergugat kecomelan aku tengok gambar neh . Ehehh . Tapi taper aku sentiasa merasakan diri aku memang superduper cute . Opss . Kau nak muntah ke baca statement aku ? Taper aku dah biasa kalau orang jeles dengan kecomelan aku yang tak terhingga sehingga menjilat jari . Eyh ? Oke . Part menjilat jari tuh aku tipu . HAHA
Ahh . sudah sudah . Kang kalau suruh aku merepek merapu sampai dua tiga page pun tak cukup . Neh , aku nak letak gambar adik beradik ku yang cute lagi super duper gorgeous . Ahahh ! Kami memang gorgeous ahh . Kalau kau tak percaya sila lihat di bawah . HAHA (:

Hahh ! Amacam ? Aku dah kata dah aku dengan akak aku memang cute lagi gorgeous . Ehekk . Maaf lahh , aku memang suka puji diri sendiri . Pi lantak ahh situ . Yang penting aku bahagia ye dakk ? HAHA . Haihh ! Rasa rindu plax dah dengan akak aku yang sorang neh . Biasa lahh adik beradik aku dia neh sorang jeh . Tader lain dah . Aku pun taknak adik sebab aku suka jadi adik dan aku taknak mak aku panggil orang lain adik selain aku . HAHA . Boleh ? Apa apa ? KAu nak kata aku manja ke ? Huishh . Sila sila . Aku tak kisah pun . HEHE
Eyh . Tuan contest suruh jawab soklan exam sikit .
Kenapa pilih gambar neh ?
Hahh . Neh cik leya superduper comel nak jawab . Ehem ehem . Erk ! Geli tak ? HAHA
Penat taw tadi aku selongkar segala folder gambar aku dengan akak aku . Pehh . Banyak tak terkira lahh . Dah nama pun dua dua perempuan . Harus lahh suka amek gambar sana sini kan . Tapi dalam banyak banyak tuh aku pilih gambar neh sebab ketara aku comel di situ . Aikk ? Tak tak . Aku dengan akak aku nampak comel jeh . Dan masa amek gambar neh kitorang memang asyik gelak gelak jeh . Kira antara moment bahagia kitorang dua sebagai adik beradik lahh . Lagi satu aku suka sangat dengan gambar neh daripada gambar yang lain . Masa neh banyak gila gambar yang kitorang amek . Akak aku tuh plax time neh dia nampak cantik daripada biasa . Ehehh . Tapi time lain lain pun dia cantik juga . Sebab tuh aku jeles dengan dia . Sebab dia cantik . HAHA . Dan aku ingat lagi akak aku kata aku comel masa neh . Haa , sebab tuh aku pilih gambar neh . Sama cantik sama comel . (:
Cukup lahh tuh . Tuan punya contest kata kena jawab dengan ringkas dan padat . Naty kalau aku tulis berjela jela mau dia reject plax penyertaan aku neh . Hmm , melepas dah aku nak menang . HAHA
Oke . Kena tag kat tiga orang kott . Nak lebih lagi bagus . Katanya......
Tapi disebabkan aku rajin kan , aku tag kat tiga orang jela eyy tuan punya contest . HEHE

Cepat cepat join contest neh . Tarikh tutup dia tak lama lagi dah . 10 april neh sebelum jam duabelas . 

Post a Comment

0 orang sedang sengih comel: