TUKANG MENGARUT KATA

My photo
sungai buloh, selangor, Malaysia
kau berkata, kau bercerita seolah-olah kau yang berada dalam tapak kasut si tukang merasa. kalau makan sayur peria, kau yang rasa pahit. kalau makan gula gula, kau yang rasa manis. semuanya berkisar tentang konsep kehidupan.

April 17, 2011

CONTEST AKU FOODILICIOUS by cik leya bolats dan cik ekin pinky

CONTEST TAMAT !

Heyyaa peeps ! Akhirnya kini pasti ku merasai .. Oke ! Sory . Aku terfeeling ala ala nak masuk karaoke box plax . Straight to the ampang point , entri kali neh merujuk kepada sini . Hmm , yaa . Yang aku syok tulis tapi tader respond . Sob sob isk isk . Aku sedih jap . Tapi kali neh  hope ada respon lahh kan . Kott dapat sambutan hangat ke jangan hangit sudah . Ehee . 
Lepas meeting sebanyak beberapa kali bersama cik ekin tersayang , kitorang dah decide nak buat satu contest special untuk you guys . Aku taw aku baru lagi dalam dunia blog neh , so aku harap dengan kerjasama antara aku dengan cik ekin dalam buat contest neh dapat rapatkan lagi jurang sesama bloggers . Cehhwahh ! Plus plus dapat tambah ramai kawan kan . Sumpah nervous lagi excited nak type neh . Yela first time kan aku buat contest gabung sekali dengan cik ekin plax . 
Contest neh diberi nama CONTEST AKU FOODILICIOUS . Kemaen sakan macam macam nama yang kitorang fikir . Last , dapat nama contest neh . (:


Syarat penyertaan 
  1. Sila buat satu entri khas bertajuk CONTEST AKU FOODILICIOUS . Terpulang kat korang lahh kan nak buat entri tuh macam mana . Yang penting tajuk entri tuh oke .
  2. Kalau dah buat entri CONTEST AKU FOODILICIOUS tuh kan , korang kena follow kedua dua cik penganjur contest cik leya dan cik ekin . So that , korang senang lahh nak dapat info tentang contest neh kan . Kalau kitorang ada benda nak update pasal contest neh senang korang nak tahu . 
  3. Letak banner CONTEST AKU FOODILICIOUS yang kat atas neh kat entri contest korang . Dan link terus ke entri asal cik penganjur .
  4. Masa yang korang tunggu tunggu lahh kan . Letak gambar aku foodilicious korang plax . Tapi make sure gambar individu jeh taw dan sekreatif yang mungkin lahh korang nak letak gambar korang dengan foodies korang tuh . Asalkan gambar tuh sopan taw , jangan plax korang letak gambar korang tengah makan secara tidak senonoh plax . Adab sikit ye . *kalau bukan dengan favourite food pun taper tapi plus point bagi sape sape yang tempel gambar dengan favourite food korang .
  5. Soalan cepugangsa . HEHE . Jawab jangan tak jawab . Apa favourite food korang ? Kenapa korang suka sangat sangat dengan makanan tersebut ?
  6. Slogan : Saya foodilicious sebab............... 20 patah perkataan jeh taw . Biar pendek yang penting simple lagi bermakna . Slogan neh wajib ada taw .
  7. Tag contest neh dekat 3 rakan blogger yang lain tak kira lahh lelaki perempuan . Tak kisah .
  8. Dah siap buat entri contest neh . Sila tinggalkan link entri CONTEST AKU FOODILICIOUS korang kat ruang komen bawah neh taw . Jangan lupa !
Hadiah contest ? Jeng jeng jeng . Suprise . Cik cik penganjur dah decide taknak publish lagi apa hadiahnya . EHEE . Tunggu . Saja buat korang teruja sikit kan nak tahu apa hadiahnya . Tapi taderlahh sampai semahal habib jewel taw .
CLOSING DATE : 17 APRIL 2011

39 comments:

  1. kena tunggu bik pic ngan food la bru leh join..

    =D

    ReplyDelete
  2. smlm hda ckp hda tak bley join contest ni an sbb hda bz ngan esaimen , at last , hda nak join gak !! hehe , dulik ape an , :) so , ni link nye ,

    http://bintuabuhassan.blogspot.com/2011/03/contest-ak-fo0dilicious.html

    jmput dtg blog yekkk , mekasyehhhh , :)

    ReplyDelete
  3. gimi : hehe . oke oke . cepat cepat snap pic dgn foodies .

    ReplyDelete
  4. saya nak join.:)

    http://pwincessloveydovey.blogspot.com/2011/03/contest-aku-foodilicious.html

    ReplyDelete
  5. sy suda join..:D
    http://munawirah0707.blogspot.com/2011/03/contest-aku-foodilicious.html

    ReplyDelete
  6. sy suda join

    http://matabowlat.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Saya suka... and saya join!!
    cekidout!

    http://mistysya.blogspot.com/2011/03/contest-aku-foodlicious.html

    :)

    ReplyDelete
  8. nak join tapi nak tangkap gambar dulu....hahaha

    ReplyDelete
  9. @farasakura ehee . oke . cepat cepat tgkap gmba dgn febret food awak . hehe

    ReplyDelete
  10. cikblogger dah join!! link kat bawah tu..

    http://teanyh.blogspot.com/2011/03/contest-aku-foodilicious.html

    ReplyDelete
  11. sy join :D

    http://pikalurve.blogspot.com/2011/03/contest-aku-foodilicious.html

    ReplyDelete
  12. hye Cik leya...

    sy join contest kamu k...

    http://isma-lovetowrite.blogspot.com/2011/03/contest-aku-foodilicious.html

    follow by blog k... :)
    tQ

    ReplyDelete
  13. salam dear...
    da join...dtgla tgk blog ney k..;D

    http://putryicetha.blogspot.com/2011/03/contest-aku-foodilicious-by-cik-leya.html

    ReplyDelete
  14. saya dah join :)
    selamat dtg ke blog saya :)
    http://xtoyolkecikx.blogspot.com/2011/03/contest-aku-foodilicious.html

    ReplyDelete
  15. joined too:)

    http://kukumalusworld.blogspot.com/2011/03/contest-aku-foodilicious.html

    ReplyDelete
  16. http://ciksaraspalela.blogspot.com/2011/03/contest-aku-foodilicious.html


    heheh...join2!

    ReplyDelete
  17. salam dik akak zai join

    http://zaiikulim.blogspot.com/2011/03/contest-aku-foodilicious.html

    ReplyDelete
  18. join yer
    id: eb ezrin (246)
    http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/03/contest-aku-foodilicious.html
    tq

    ReplyDelete
  19. http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/03/contest-aku-foodilicious.html

    join

    ReplyDelete
  20. tak boleh ke gbr anak dgn favorate food??

    ReplyDelete
  21. Salam... saya join...


    http://mummyhazasukacontest.blogspot.com/2011/03/contest-aku-foodilicious.html

    ReplyDelete
  22. menjoin kan diriku;

    http://exsamsed.blogspot.com/2011/03/contest-aku-foodilicious.html

    ReplyDelete
  23. mas join

    http://mascontestgiveaway.blogspot.com/2011/04/contest-aku-foodilicious.html

    ReplyDelete
  24. saya join jugak ye
    http://anotherpartofme-eyn.blogspot.com/2011/04/aku-foodilicious.html

    ReplyDelete
  25. Cute Mum dah join..

    http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/04/contest-aku-foodilicious.html

    TQ

    ReplyDelete
  26. http://mummymairacontestga.blogspot.com/2011/04/contest-aku-foodilicious.html

    mummy join

    ReplyDelete
  27. Join..

    http://aimacontest.blogspot.com/2011/04/contest-aku-foodilicious.html

    ReplyDelete
  28. akak join gak

    http://canteek-selalu.blogspot.com/2011/04/contest-aku-foodilicious.html

    ReplyDelete
  29. @εïз mummyHaza εïз emm . alaa . gambar mummy dia lahh . baru best . hehe

    ReplyDelete
  30. Saya join.
    Id follower- nai_5025

    http://nazrul-sekilaspandang.blogspot.com/2011/04/contest-aku-foodilicious.html

    ReplyDelete
  31. As salam dik...akak join kontest ni ya, ID follower akak Shiela Latif..

    ni linknya : http://shielasuri.blogspot.com/2011/04/contest-aku-foodilicious.html

    ReplyDelete
  32. suda follow..follow balik yer..
    http://www.cekodokpunyer.blogspot.com

    ReplyDelete
  33. Saya sudah joint... http://azmiatie.blogspot.com/2011/04/contest-aku-foodilicious-with-alya.html?spref=fb

    ReplyDelete
  34. saya join!!

    http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/04/contest-aku-foodilicious.html

    id: noor fatin

    ReplyDelete
  35. salam.. alycia join..

    http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/04/contest-aku-foodilicious.html

    tq ;)

    ReplyDelete
  36. join
    http://miszalina.blogspot.com/2011/04/contest-aku-foodilicious.html

    dah folo kedua2 blog

    ReplyDelete
  37. salam.. dj jwb lg 1 soalan..

    http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/04/contest-aku-foodilicious.html

    tq inform yerk ;)

    ReplyDelete