TUKANG MENGARUT KATA

My photo
sungai buloh, selangor, Malaysia
kau berkata, kau bercerita seolah-olah kau yang berada dalam tapak kasut si tukang merasa. kalau makan sayur peria, kau yang rasa pahit. kalau makan gula gula, kau yang rasa manis. semuanya berkisar tentang konsep kehidupan.

March 24, 2011

a date with lesbo tersayang

Erk ! Hahh . Sure lahh neh mau ada yang fikir aku neh lessy kot . Haihh . Tak baek taw korang bertindak tanpa usul periksa . Ewahh ! Kemaen cik leya neh . Hmm . Frust giler ahh , patutnya semalam lagi dah aku nak update pasal benda neh . Tapi boleh plax lahh mr berukband setia aku tuh buat hal . Error connection jadah haper ntah aku tataw . Frust doe ! Naseb tak tertonggeng . HAHA . Biasa , aku kan sewel sikit kan . Sikit jeh oke . Korang jangan memandai nak kata aku macam macam plax . Aku lempang korang laju laju kang . Sila takut ! HAHA
Oke oke . Kang aku lebih lebih merepek mau lari terus topic asal . Eyh , neh nak cerita kuat kuat neh . HAHA ., Gaya korang dengar suara aku jeh . Padahal aku menaip jeh neh kan . Rabu lepas kan , kira semalam ahh neh . Aku dating dengan cik cik girlfriend aku weh . Cik cik oke . Bukan sorang . Hahh ? Kau ada ? Tader kan . Baek kau diam . HAHA . Asal aku kejam sangat malam neh ? Duhh .

Tadaaa ..
Pehh . Giler excited plax aku nak taip pasal hari hari aku neh . Yela , gila aku tak happy jumpa dorang ? Cik cik sayang aku neh bhai .  Fuhh . Tapi kan yang tak syok lagi sorang tader . Isk isk . Tuh lahh , sape suruh dia kerja jaoh jaoh kan . Dah payah nak jumpa . Ehemm , ala neh semua BFF aku lahh . Yang aku suka dok heboh G6 segala tuh . Masa neh plan aku dengan ekin jeh nak keluar sekali dah alang alang dekat tuh aku ajak lahh yang lagi 3 tuh join . Makan makan sekali . Kemaen laju kembar setuju bila dengar aku nak belanja makan hari tuh . (:

Ehehh . Misi diteruskan . Sebenarnya main point aku dengan cik ekin nak keluar pun sebab nak cari kerja . Maklum lahh dah tiga minggu aku duduk rumah neh . Sumpah bosan . Nak online hari hari 24/7 pun aku dah naik muak . HAHA .Berjalan jalan memang sampai berpeluh jantan betina segala lahh . Tengok . Semangat kan kitorang nak cari kerja . Dan aku dah dapat call back pun siang tadi . Pasal kerja yang aku apply tapi tapi tapi kan aku tataw ahh nak ke tak . Tanggungjawab berat kot kerja tuh . Hmm . Tuh lahh dia manusia neh . Dah ada peluang taknak plax . Bila tader tuh yang sibuk terhegeh hegeh kan ? Eyh , aku tak cakap kau lahh . Aku cakap untuk diri aku neh . 


Tengok jeh ahh muka muka kanak kanak riang excited bila jalan jalan cari kerja . Cik intan tuh saja jeh nak ikut sekali , sebab dia kata dia boring kat office dia tader kerja . daripada dia dok menung pandang pc sorang sorang baek ikut kitorang . Ala , bukan ponteng kerja ke haper . Dia ikut pun time rehat . Yeahh ! Aku suka sebab aku dah kurus . Tengok cik ekin . HAHA . Cik ekin dah bulat . Yes ! (:


Lepas penat jalan jalan dengar briefing segala haper kan kat office tuh lahh kedai neh lahh klinik sana lahh . Kitorang pi lepak kat office intan . Gaya rumah sendiri plax . Sesedap tapak kaki jeh menapak situ lelama . Siap makan cake lagi taw . Thanks cik ekin sebab buat cake yang sedappppp ... Pehh ! Nasib dah kenyang giloss time tuh . Yela baru lepas lunch kan . Kalau tak mau aku balun tiga empat ketul . Hehh ! Tapi aku makan sepotong cake saja oke . Then , dah borak makan minum . Aku dengan ekin jalan jalan kaki lagi pergi tempat kerja lama aku . Ala , bukan nak mintak kerja balik . Tapi aku nak beli barang sikit . Biasa ahh , aku kalau bab menghabiskan duet memang pakar ahh . Kau tak payah ajar pun aku dah pro babe ! HAHA
Cik ekin , cik intan , cik kembar . Saya sayang awak . Kawan sampai hujung nyawa . InsyaAllah . (;

4 comments:

  1. kau ni . ish . tak payah laa heboh 1 dunia aku dah bulat . ish .

    ReplyDelete
  2. @Cikin eyh ? marah ke kak ? ehehh . ala ilex ahh . cepat cepat kurus macam aku . hehe

    ReplyDelete
  3. jgn memilih kerja.. kang merana... :)

    ReplyDelete
  4. @isma
    ehehh . bukan memilih tapi kan . erm . hehe . kerja tuh macam berat kott .

    ReplyDelete