TUKANG MENGARUT KATA

My photo
sungai buloh, selangor, Malaysia
kau berkata, kau bercerita seolah-olah kau yang berada dalam tapak kasut si tukang merasa. kalau makan sayur peria, kau yang rasa pahit. kalau makan gula gula, kau yang rasa manis. semuanya berkisar tentang konsep kehidupan.

March 4, 2011

i'm addicted to cutting myself

Mesti korang fikir aku dah buang tebiat kan bila baca title aku . Hmm . Yela neh . Aku siyes . Aku dah buat something that can harm myself . Yaa , i do love cutting of my hand . AHHA . Hmm , aku tahu ramai yang akan cakap fikir macam macam dah kat aku . Tapi nak buat macam mana kan . Kalau korang tak caya meh sini . I can prove it to you guys . AHHA
Tapi terserah ahh korang nak percaya atau tak . Ikut suka korang lahh . Tader kuasa pun aku nak paksa paksa neh .


See . Neh tangan aku oke . Tuh . Nampak tak scratching kat tangan aku tuh . Hmm , memang ahh jaoh daripada nadi aku kan . Hmm . Oke oke . Disebabkan aku neh baek . Cehh ! I'll tell u the truth . HEHE . 
Aku baru jeh snap pic neh tadi masa balik kerja . Scratch tuh bukan sebab aku yang sengaja suka ria toreh guna pisau ahh . Aku sendiri pun tak sedar bila jadi macam tuh . Kat tempat kerja tadi lahh . Aku baru nak start kira stock tetiba aku rasa tangan aku dah perit pedih yang amat kau . Hahh ! Hambek . Siap berdarah darah lagi . Aku sendiri tak perasan bila kena ntah sebab apa . Siyes sekarang pun masih rasa pedih . Sian kan kat aku . Eyh , cepat lahh ramai ramai kesian kat aku . Ish ! Korang neh . HAHA
Tadernye lahh aku na cutting tangan aku lagi dah . Eyh ! Ayat macam pernah jeh . Oke , aku ngaku dulu aku pernah buat kerja gila . Aku gi bangang sangat kott time tuh gi toreh tangan aku . Nasib tak putus nadi . Kalau tak memang tader lagi dah menaip perkataan untuk blog aku dah . Masa tuh aku rasa depressed . Down gila nak mati . Hmm . Lepas aku oke ., back to normal lahh kot kan . Lama jugak taw masalah depression aku tuh . Aku call akak aku , aku cerita kat dia semua . Akak aku nangis nangis , dah lahh dia belajar jaoh kan . Dia kata kenapa aku buat tuh semua ? Aku sorang jeh adik dia . Dia tanak hilang aku . Dia tanak aku buat benda bodoh gila lagi tak berakal tuh lagi . At last , aku sedar lahh . Aku muhasabah muhasarawak balik diri aku . Bawak bawak diri tuh sedar , ingat DIA Yang Maha Esa . Alhamdulillah , aku dah recover sikit kott sekarang . (:

Post a Comment

0 orang sedang sengih comel: