TUKANG MENGARUT KATA

My photo
sungai buloh, selangor, Malaysia
kau berkata, kau bercerita seolah-olah kau yang berada dalam tapak kasut si tukang merasa. kalau makan sayur peria, kau yang rasa pahit. kalau makan gula gula, kau yang rasa manis. semuanya berkisar tentang konsep kehidupan.

March 10, 2011

seorang silent reader

Haihh ! Haa , kau tengok . Belum start pape cik leya neh dah mengeluh plax . Duhh ! Camne nak berjaya kalau belum pape dah nak mengeluh segala . Belum pape dah nak rasa bagai nak pengsan . Belum pape dah kata benda tuh susah . Eicecehh . Gaya aku dah terhebat sangat lahh neh kan . Padahal duakalilima jeh pun . 
Oke . Stop merepek tak tentu hala tanpa arah tujuan . Apa kau ingat kau merapu gila gila tahap gaban tuh ada orang suka lahh . Pergi kau situ perasan sorang sorang . HEHE

Korang agak agak apa motif aku nak letak gambar neh . Ala , kalau korang taknak cakap pun taper . Tader aku kisahnya sebab bukan aku dengar pun kan . Hehh ! Oke , aku ngaku sejak aku berkecimpung dalam dunia blog neh . Cehwahh ! Kemaen ayat aku bombastik kau . HAHA . Aku memang seorang silent reader . Pembaca yang senyap tanpa kata . Yup yup . That's me . Aku bukan taknak komen apa apa tapi aku sendiri pun tak pasti atas sebab apa aku tak komen . Aku lebih suka baca segala yang korang taip tuh daripada aku memberi komen . Yela , kang aku komen panjang berjela ada plax yang dok kata aku neh macam macam plax . Jangan plax korang ingat aku maen klik klik follow jeh tapi tak jejak balik kat blog korang . Tadernye . Aku baca entri entri korang taw . Seronok kott . Macam macam cerita aku dapat . Ada gak entri korang yang buat aku insaf taw . Eheh . Macam macam gak yang aku dapat belajar dari cerita cerita korang . 
Sape kata ada blog neh buang masa ? Bagi aku tader lahh . Ilmu ada lahh aku dapat . Makin lama berblog makin mendalam rasa chenta aku . Wahaha .

1 comment: