TUKANG MENGARUT KATA

My photo
sungai buloh, selangor, Malaysia
kau berkata, kau bercerita seolah-olah kau yang berada dalam tapak kasut si tukang merasa. kalau makan sayur peria, kau yang rasa pahit. kalau makan gula gula, kau yang rasa manis. semuanya berkisar tentang konsep kehidupan.

March 9, 2011

status : married | i'm not single

Hehh . Siyes lahh aku rasa bosan yang teramat sekarang . Lagi plax semenjak bergelar penganggur berwawasan neh . Harus aku duduk saja kat rumah sampai aku sendiri pun tataw dah nak buat apa . Dulu time sekolah ada lahh jugak aku nak bukak buku teks , siapkan homework bertingkat , buat nota kaler macam pelangi , susun buku buku yang tinggi menggunung . Sekarang ? Duhh . Aku nak online pun dah naek muak . 
Oke . Cukup cukup lahh luahan rasa aku tuh . Sila kembali kepada topic asal ye anak anak . Haihh ! Sila percaya dengan statement saya bahawa sesungguhnya saya sudah punya title married . Yeahh ! Gila lahh muda muda tak abis belajar lagi aku dah kawen weh . Hahh ! Kau ada ? HAHA
Ish . Korang tak caya ke ? Yela mana nak caya kan kalau aku tader bagi kad jemputan kawen kat korang tapi taper aku boleh bagi benda neh sebagai bukti . HEHE

Amacam ? Dah percaya tak sekarang ? HAHA . Ada tak macam kau orang rasa gelimat gelimat gelimat tengok statement kat atas neh . HAHA . Tuh lahh bila aku kata aku dah kawen korang tak caya . Bukan calang calang orang . Aku dah married sama cik nur ashikin taw . Hahh ! Amboi . Aku taw ada lahh tuh yang kata aku lesbo ? Ish ! Tak baek taw korang neh . Suka mak enon korang jeh kata aku macam tuh . HAHA
Oke . Senanye kitorang memang saja pun plan nak buat relationship macam tuh . Tadernye lahh aku masuk category lessy weh . Aku straight oke ! Harap maklum . Dan kemaen jugak macek pacek yang dok teruja mengeLIKE relationship aku tuh ye ? AHAA . Sayang lebih sama korang . 
Tadi kan teruja gila aku ym dengan cik ekin neh taw . Siap berwebcam segala . Neh semua gara gara dua orang budak comel , eyh ! Salah . Aku sorang jeh yang comel cik ekin tuh tak . HAHA . Sampai berwebcam segala sebab masing masing nak show off program menternak lemak bersama sama . Macam sengal jeh dah . Bukan makan tahap mahal mahal sampai kempis purse aku . Cuma nak share sesama jeh kitorang makan roti telur . Home made lagi taw . Korang neh pernah tak makan roti telur ? Kalau tak , ish . Sumpah aku kesian sama korang . HAHA

Haa . Neh lahh rupa roti telur yang aku bangga jeh pi tayang kat cik ekin tuh tadi . Tapi roti telur yang aku buat neh cantik banyak ahh daripada ekin . Nak taw ta sebab apa ? Sebab masa ekin teruja menayang roti telur dia tuh , aku perasan kehangitan yang terserlah manja pada roti telur dia . HAHA . Maaf cik ekin . (:

2 comments:

  1. kau ni kasi pecah rahsia laa . hahaha . (: malu laa aku . hahahahaha .

    ReplyDelete
  2. hahahaha . adehh . sory sayang . sengaja . haha (:

    ReplyDelete