TUKANG MENGARUT KATA

My photo
sungai buloh, selangor, Malaysia
kau berkata, kau bercerita seolah-olah kau yang berada dalam tapak kasut si tukang merasa. kalau makan sayur peria, kau yang rasa pahit. kalau makan gula gula, kau yang rasa manis. semuanya berkisar tentang konsep kehidupan.

March 29, 2011

TALK 1 : CONTEST AKU FOODILICIOUS

Heheyy . Asal sekarang line tenet lembap gila babun tahap cipan mengesot ekk ? Ke line aku sorang jeh ? Haihh ! Memang harus lahh aku rasa macam nak campak lombong jeh Mr berukband aku neh . Hadoi ! Memang saja lahh membantutkan niat aku nak menjelajah kota maya neh kan . Sakit hati i taw . HAHA
Oke oke . Sebelum aku melalut tak tentu hala . Neh haa main point aku nak buat review sikit ahh pasal contest kitorang neh . Alhamdulillahh . Setakat neh agak memberangsangkan lahh feedback korang . Special thanks untuk mereka yang dah join contest aku foodilicious neh . Yang belum join lagi tuh apa lagi cepat cepat klik sini .  Ala , sesama support rakan blogger ye tak ? HEHE
Sekarang aku nak letak link yang dah join contest neh .
Yang kat bawah neh yang join ikut aku lahh kan .


Yang neh plax yang join ikut cik cikin .


Fuhh . Siap pun .HEHE . Sape sape yang join sila cek oke . Kot lahh aku terlepas pandang link korang kan . Mana mana yang aku tertinggal link tuh gitaw oke . Jangan segan segan malu malu . HAHA .
Thanks . (:
Contest neh bukak lagi . Jom ramai ramai join . 
Closing date : 17 APRIL 2011


Post a Comment

0 orang sedang sengih comel: