TUKANG MENGARUT KATA

My photo
sungai buloh, selangor, Malaysia
kau berkata, kau bercerita seolah-olah kau yang berada dalam tapak kasut si tukang merasa. kalau makan sayur peria, kau yang rasa pahit. kalau makan gula gula, kau yang rasa manis. semuanya berkisar tentang konsep kehidupan.

April 18, 2011

CONTEST AKU FOODILICIOUS dah tutup lahh .

Ehehh . Teruk gila doe penganjur contest neh kan . Dah nak masuk sehari tarikh tutup baru terhegeh hegeh nak update . Agak kurens asam di situ . Maaf yaa . Bukan aku saja taknak update tapi semalam aku gila penat tahap dewa ahh weh . Siyes neh . Aku rasa macam tak sedap badan jeh . Aku rasa neh mesti effect aku kena hujan sabtu lepas . Tuh lahh gedik sangat nak keluar dah tahu hari hujan lebat pun . Sekarang aku yang tanggung rasa macam nak demam jeh dah neh . Kesian kat aku kan . HAHA

Oke . Dengan penuh gayanya aku nak bagitahu CONTEST AKU FOODILICIOUS dah pun ditutup semalam . 17 april 2011 . Tepat jam 11.59pm . Terima kaseh lahh banyak banyak kat blogger blogger yang join . Thanks weh support contest kitorang . Sumpah aku terharu taw . Masa plan dengan ekin nak buat contest neh . Aku takut gak ahh kot tader orang nak join ke kan . Sekali , alhamdulillah ramai jugak yang join . Terima kaseh .

Sekarang memang mata aku dan ekin akan berpinar pinar lahh kan nak cari pemenang . Wahh , kemaen gambar foodilicious korang . Macam macam gaya kau . Hambekk . Terbaek lahh kan . Aku suka . HEHE
Masa sabtu ritu aku keluar dengan ekin tuh sekali . Ada lahh gak diskus pasal contest kitorang neh . Tapi aku tengah tunggu time ekin tuh free . Yela , orang dah bekerjaya kan . Busy manjang . Aku nak duduk semeja dengan dia nak pilih winner pun payah taw . Lain lahh aku yang sedia ada penganggur neh . Memang hari hari ahh aku dok rumah jeh . Tapi taper kitorang akan tetap cari pemenang contest aku foodilicious tuh oke ? Lambat sikit taper kan ? Korang oke kan . Hehh ! Tapi awal awal nak bagitahu dulu lahh neh . Pemenang dia sorang jela . Kalau kitorang ada bajet lebih ke kan kitorang bagi pemenang banyak banyak sikit . HEHE
Hadiah apa ? Hahh . Uishh . Maseh di tahap rahsia . Kesian korang kan mesti tunggu bila kitorang nak publish hadiah apa nak bagi . Kalau aku ajak makan roti jala kat rumah aku agak agak korang nak tak ? HAHA . Lepas tuh bagi cake chocolate sebijik hasil air tangan ekin kat korang . Haa , oke tak oke tak ? Siyes weh cake chocolate ekin sedap taw . Aku rindu nak makan cake yang dia buat . Dulu masa sekolah rajin gak dia buat bawak gi sekolah makan sesama . 

Tapi papepun korang tunggu jela eyy next update pasal contest aku foodilicious neh . Aku tak boleh janji lahh bila date kitorang nak umum tuh . Sorry taw . Oke bye . Sayang korang . HEHE . (:

6 comments: