TUKANG MENGARUT KATA

My photo
sungai buloh, selangor, Malaysia
kau berkata, kau bercerita seolah-olah kau yang berada dalam tapak kasut si tukang merasa. kalau makan sayur peria, kau yang rasa pahit. kalau makan gula gula, kau yang rasa manis. semuanya berkisar tentang konsep kehidupan.

April 24, 2011

CONTEST AKU FOODILICIOUS : misi pencarian pemenang

Heheyy pengunjung blog si bolats cerita . Selamat siang ahad . Hahaha . Eyh , nak taw tak macam yang aku dah bagitahu awal awal hari tuh , ala yang pasal contest foodilicious kitorang tuh . Ermm , sekali lagi maaf maaf maaf sebab lambat nak umum pemenang contest tuh . Biasa lahh dua dua penganjur contest ala ala busy bak perdana menteri gitu . Hahh ! Tak kuasa . Hahaha . Baru hari neh jela pun berkesempatan nak bersua muka . Yela . jap lagi aku nak pergi bertandang ke rumah cik ekin tuh haa .

Kemaen kau ! Saja lerr tuh perli aku siap semangat dia kata nak bentang pink carpet siap bunga manggar segala . Pehh ! Sentap hati mak nakkkkkk . Hahahaha . Naty kau ekin , aku sampai rumah kau , lajulaju aku nak pi ngadu kat macek comel aku merangkap mak sayang kau . Ehee . Neh pun aku lepak jap semata mata nak update blog neh haa . Jap lagi aku nak siap dah pergi rumah cik ekin . Aku naik transport awam jeh taw . Haa , korang kesian lahh sikit sama aku . Siapa bagi simpati lebih aku bagi markah banyak . Wahahaha . Sewel jeh weh . Rumah ekin tuh pun agak jauh lahh daripada rumah aku neh . Tapi kalau naik bus memang sampai pun lahh kan . Yela , kalau ikutkan hati aku nak jeh bawak motor tuh haa . Tapi memandangkan aku belum dapat license lagi . Harapan tinggal impian jela . Bukan aku tak berani , berani jeh . Tapi abah aku tuh haa yang tak bagi . Jadi , sebagai anak yang baik wajib lahh dengar cakap mak abah kan kan . Hee .

Oke lahh . Update pendek jeh neh . Aku nak siap siap pergi rumah cik ekin neh . Tak saba kau nak jumpa dia . Sebab apa ? Oke oke . Aku ngaku lahh neh . Aku tambah tambah teruja pun nak pergi rumah dia sebab cik ekin baik doee . Dia buat moist chocolate cake untuk aku . Kau ada ? Hahh ! Sila lahh jeles . Sila lahh . Sila lahh . Hahahaha . Tak sangka plax aku kan dia nak fulfill request aku tuh . Taper naty dah sampai rumah dia . Aku tangkap gambar cake tuh eyy . Aku tunjuk kat korang . Hehehe .
Oke , bye . (:

6 comments:

  1. hehe bz kemain lagi cik penganjur nih haaa..

    ReplyDelete
  2. kau kata aku baik ? aku tak silap baca ke ni ? or spek aku yg retak ? ahahaha .

    ni yg tambah sayang kat kau ni ! (:

    ReplyDelete
  3. isma ingat contest tu dah diumumkan...:)

    ReplyDelete
  4. @zOeY zAu YaH Ehee . biasalahh . konon konon bakal perdana menteri kan . bajet lebih jeh . hehe

    ReplyDelete
  5. @Cikin ahaa . yela , aku sebagai seorang yang baik haruslahh kata kawan aku baik jugak kan . hehe sayang kau jugak lahh .

    ReplyDelete
  6. @isma
    hehe . dah umum dah . baru jeh publish . (:

    ReplyDelete