TUKANG MENGARUT KATA

My photo
sungai buloh, selangor, Malaysia
kau berkata, kau bercerita seolah-olah kau yang berada dalam tapak kasut si tukang merasa. kalau makan sayur peria, kau yang rasa pahit. kalau makan gula gula, kau yang rasa manis. semuanya berkisar tentang konsep kehidupan.

April 24, 2011

line memang boleh buat aku hangin

Hahh ! Hambek kau . Entri neh memang nak luah rasa marah aku jeh pun . Eicecehh . Kemaen aku neh . Gaya marah sakan plax kan . Tapi memang betul lahh mana aku tak hangin kan . Neh pun memang dah hangin satu badan dah pun . Nasib tak kembung meletop weh . Kalau tak tader makna lahh lagi kan aku nak menaip panjang panjang kat blog aku neh . Yela kau cuba bayangkan kalau kau nak buat call , penting neh tetiba network busy plax ? Hahh lepas tuhh elok plax lahh kan tertera terang terang kat screen hp tuh emergency call only . Siyes bengang doe ! Aku ada rasa macam nak hentak hentak jeh hp tuh kat lantai . Tapi tak leh gak kang hp aku plax yang rabak jahanam kan . Kott ada sugar daddy nak payung beli hp baru untuk aku laen lahh kan . Memang awal awal aku dah campak lombong jeh hp aku tuh . Hahaha .

Sakit betul hati aku weh . Memang sekarang line buat hal eyy ? Tak kira ahh maxis ke celcom ke digi ke memang line macam gampang jeh kan . Haihh ! Sabor jela . Saja jeh mengganggu ketenteraman aku nak bertexting dengan teman tapi mesra aku . Wahahaha . Apakah ? Oke . Senyap . Taknak bukak cerita tuh . 
Tapi menyusahkan aku jugak lahh kan bila nak send mesej penting kat sape sape , berkurun tunggu tak delivered pun . Masalah negara betul lahh . Aku neh dah lahh agak baran , nak plax line buat perangai dengan aku . Memang membara jela aku sepanjang hari . Hishh !

Dan lagi tak suka betul bila aku tengok bar line tuh kejap ada kejap tader . Kejap full kejap langsung satu bar pun tader . Eii ! Tak suka tak suka tak suka . Itu dah satu hal , bila tader line kan aku nak cek balance pun susah . Lagi lahh plax bila nak call orang . Ntah haper orang tuh cakap bukan aku faham dengar pun  . Sok sek sok sek . Buat bising jeh . Macam bunyi nyamuk pun ada jugak kalau line tengah datang gila tuh . Menyampah betul lahh aku . Haa , sama dengan jela pun dengan line internet neh . Kejap kejap hilang . Connection lost jadah dia . Buat penat aku jeh nak kena connect balik . Kalau aku neh rajin bebenor lain lahh cerita kan . Kat tempat aku jeh ke eyy line macam ngeks neh ? Ke kat tempat orang lain pun sama gak ? Tolong lahh wahai pengeluar talian sekalian . Upgrade service anda supaya pengguna tegar perkhidmatan talian korang macam aku neh senang nak menjalankan urusan seharian . Terima kaseh . 

p/s : bagi lahh aku kesabaran yang tinggi . (:

Post a Comment

0 orang sedang sengih comel: