TUKANG MENGARUT KATA

My photo
sungai buloh, selangor, Malaysia
kau berkata, kau bercerita seolah-olah kau yang berada dalam tapak kasut si tukang merasa. kalau makan sayur peria, kau yang rasa pahit. kalau makan gula gula, kau yang rasa manis. semuanya berkisar tentang konsep kehidupan.

April 6, 2011

senang je , ucap i LOVE you !

Hello hello neh bukan nak cerita kisah chenta kau dan aku . Neh bukan nak cerita kisah i lap yu , yu lap me . Bukan bukan bukan .
Ehem ehem . Berdehem lahh konon kan tanda nak bukak bicara . Piirahh ! Geli kau . HAHA . Ada orang kata tiga perkataan tuh ibarat perkataan magic ? Yeke ? Betul lahh kott . Macam yang aku nak cakap neh . Aku sangat suka nak cakap i love you . I love you bukan hanya untuk boyfie girlfie kau lahh ngeks . Ehehh ! I love you tuh jugak untuk mak , untuk abah , untuk keluarga untuk kawan kawan . Sebab tuh aku kata aku suka cakap i love you . Aku tak akan segan segan nak cakap i love you kat kawan kawan aku . Bukan boyfie oke . Aku single tader boyfie scandal segala . Haihh ! Apa ? Tak caya ke . Pergi laju laju tanya cik pinky neh haa . Siyes neh weh . Nampak tak muka aku yang penuh siyes neh ? HAHA
Aku tader benda laen yang boleh aku buat nak tunjuk sayang aku kata dorang sebab tuh lahh aku selalu kata i love you kat kawan kawan aku . Bila aku cakap tiga perkataan tuh aku bukan maen maen . Aku betul betul maksudkan aku sayang kawan kawan aku taw . Oke , sesiapa yang rasa korang tuh kawan aku baek terharu cepat . Ada nada berbaur ugutan di situ . KEH KEH . Kurang asam sungguh kan aku neh . Tapi taper aku taw korang pun sayang aku kan kan kan ? Apa apa ? Tak ke ? Ishh kesian kata aku . Taper tak kesah lahh yang penting aku sayang korang . Cukup lahh . 
Tapi kan yang tak best plax bila ada yang ingat maksud aku lain bila aku cakap i love you tuh semua . Hehh ! Tolong lahh . Kenapa lahh tak fikir luar dari sedia ada . Maksud i love you tuh kan luas . Tak semestinya aku cakap i love you kat kawan lelaki aku pun nak kata aku sayang cinta gedik nak jadi gf dia plax . Tak lahh weh . Aku ikhlas cakap sebagai kawan jeh . No heart feeling oke . (:
Lepas neh tak payah lahh nak segan segan cakap i love you kat kawan korang . Confirm kawan pun akan rasa dihargai jeh . Betul tak ? Hee .
I love you , kawan . (:

Post a Comment

0 orang sedang sengih comel: