TUKANG MENGARUT KATA

My photo
sungai buloh, selangor, Malaysia
kau berkata, kau bercerita seolah-olah kau yang berada dalam tapak kasut si tukang merasa. kalau makan sayur peria, kau yang rasa pahit. kalau makan gula gula, kau yang rasa manis. semuanya berkisar tentang konsep kehidupan.

April 20, 2011

seorang obses click button like di facebook

Ohohoii . Weh mula mula nak cakap neh dah masuk kali kedua aku type entri neh . Memang hangin lahh kan . Yela , punya lahh penat aku menaip buat ayat segala tetiba internet buat hal . Tak saved pun , aku geram terus pangkah jela kan . Memang betul lahh aku rasa nak campak parit jeh Mr. Berukband tersayang aku tuh . Ntah apasal gemar sangat buat hal . Nak mintak pelempang ? HAHA

Oke , sekarang nak cakap yang aku rasa excited gila tahap dewa masa taip entri neh . Nak tahu sebab apa ? Sebab aku memang dah lama gila tak stay up online pepagi buta semata mata nak update blog punya pasal . Fuhyoh . Percaya tak kalau aku nak bagitahu yang aku taip ayat tuh dalam satu nafas jeh . Oke , yela yela . aku dah tipu kau . Padan muka . HEHE . Selama neh aku memang tiap tiap hari tido lambat tapi aku dah jadi gila texting plax weh . Huu . Aku texting dengan siapakah ? Memang gila ahh texting dengan dia sampai kekadang tak reti nak tido . Haihh ! Lalai . Leka . Apa nak jadi liyana neh ? Ntah lahh . Aku pun tataw . Yela , dah siang siang dia kerja kan . Balik lewat malam plax . Yang dia pun rajin bebenar nak text aku padahal hari hari jeh bersua muka . Jadi aku selaku manusia yang belum tido dan memandangkan credit maseh bertimbun tak luak luak aku balas jela kan . Tapi nak cakap yang dia tuh sweet ahh . Haa , aiyokk ! Aku dah tersuka kat dia neh . WAHAHA . Keji doe . Sebelum aku melalut tak tentu pasal , meh aku nak cerita balik benda asal .

Kau nak tahu tak , yang aku neh memang obses gila nak klik button like kat fb tuh . Siyes weh . Bila aku online fb jeh memang laju laju lahh aku nak klik like kat status sape sape yang aku rasa macam hot macam what the fish kau bajet kau hot sangat sampai semua orang kenal ke ? HAHA . Macam nak mintak pelempang betul kat ayat aku tuh . Macam lahh orang tak menyampah tengok status aku . Ahh , biar lahh . Peduli apa aku . Account aku , aku punya suka lahh nak buat apa pun kat situ kan . Oke , gila annoying di situ . Sila laju laju klik pangkah kalau kau dah menyampah baca entri tak guna aku neh . HAHA

Dan aku nak cakap jugak yang memang aku suka nak like page page yang wujud kat fb tuh . Memang kalau boleh segala page yang ada lahh aku nak like . Tapi page yang munasabah jelah kan . Yang agak agak merosakkan bahasa , bangsa dan agama tuh tader lah aku terhegeh hegeh nak like weh . Aku neh reti fikir gak . Baru baru neh aku jumpa page baru pasal seorang obses button like macam aku neh . Huishh . Laju laju lahh aku klik like kan . sebelum neh aku tak pernah jumpa pun . Siyes banyak weh , kakilike lahh , pengelike tegar lahh , aku memang dilahirkan untuk like status kau lahh . Macam macam lagi lahh . Tak larat aku nak mention kat sini . Banyak gila kott . Semua tuh memang dah habis aku like aku rasa . HAHA . 
Aku memang suka like lahh dari comment comment neh . Biasa lahh berlagak diva . HAHAHA . Bukan bukan . Bukan macam tuh , aku like pun sebab aku tak suka nak cakap tulis banyak banyak kat fb neh . Baek aku merepek kat blog lagi bagus . Kira aku respond gak ahh kan dekat orang yang penat penat taip ayat nak buat status dia tuh . AHAHHA . Kalau aku nak comment pun aku selalu comment dengan kawan kawan rapat aku jeh . Tak pun aku lagi suka buat wall post . Chat ? Jangan harap ahh aku nak bukak . Sekali lagi konon konon bajet diva ahh neh kan malas nak layan IM tuh . HAHA . Memang status chat aku tuh offline jeh pun . Malas aku nak on . Semak lahh . Hehh !
Jadi , kepada kawan kawan yang aku selalu like status korang kat fb tuh jangan menyampah plax dengan aku . Memang habit aku doe nak like like neh . Siyes best . HAHA

Post a Comment

0 orang sedang sengih comel: