TUKANG MENGARUT KATA

My photo
sungai buloh, selangor, Malaysia
kau berkata, kau bercerita seolah-olah kau yang berada dalam tapak kasut si tukang merasa. kalau makan sayur peria, kau yang rasa pahit. kalau makan gula gula, kau yang rasa manis. semuanya berkisar tentang konsep kehidupan.

July 8, 2011

Sumpah aku cuak gila sekarang ni ! Pehh .

Assalammualaikum . Selamat siang jumaat . Hai cik blog , kau sehat ke ? Maaf lah aku dah lama gila tak jenguk kau ye dak . Ahahh ! sumpah kesian sama kau kan . Sepi je . Kau boring tak cik blog ? Takpa takpa , aku rasa mulai dari hari ni kau jadi best buddy aku balik lah . Naty hari hari aku jenguk kau oke ? Haa , suka tak suka tak ? Baek kau suka cepat kalau tak aku merajok enampulohenam tahun dengan kau . Hahaha .

Ahh . Dah dah . Korang ! Siyes lah weh aku tengah cuak gila nak pengsan enambelas kali dah depan lappy sekarang ni . Yela tadi aku tengah best lah kan skod fb sana sini . Opss ! Kantoi sudah saya seorang stalker . Keh keh . Harammmmmmm . Oke oke . Camni sebenarnya . Tengah sedap sedap layan notification komen segala bagai . Taknak plax lah kan aku nampak event kat side kanan tu . Pehh ! Pehh ! Mau aku tak cuak doe . Result UPU STPM/SETARAF apa apa ntah lagi tajuk dia kemaen panjang aku tak ingat dah lahh . Korang nak taw tak budak budak STPM 2010 dah boleh cek dapat U ke tak 15 JULAI 2011 ni . Waaa , rasa nak nyorok bawah katil lelaju ni . Hahaha . Yela , mau aku tak cuak weh . Seram kot . Harap harap lah aku dapat masuk U . Eyh silap . Aku taknak masuk U tapi aku nak belajar kat U ye anak anak . Cik liyana comel lagi gojes ni nak belajar tinggi tinggi nak dapat pointer best best nak menuntut ilmu kat universiti . Hmm . Hari ni je dah 8 julai . Tolak tambah darab pecahan perpuluhan bahagi kuasa dua , waaaaaaaaaaaaaaaa !!! Lagi seminggu je ni nak gi kat date 15 julai tu . Ya Allah , berilah hambamu ini kekuatan . Yeahh ! Saya seorang yang kuat menempuh pelbagai dugaan . InsyaAllah . 

Aku harap dapat lah kat UPSI tu , yela hari tu aku dah lepas interview taw . Dapat interview terus kat UPSI tu sendiri . Ehee . Best lah jugak, kot aku dapat masuk UPSI kan . Ada lah aku nak merasa jadi cikgu . Selamat pagi cikgu . Ala ala ton upin ipin gitu . Hehehe . Tapi aku tak kesah lah dapat U mana mana pun yang penting aku dapat sambung belajar . Mesti seronok sangat sangat . Aku teringat masa akak aku dapat UUM dulu . Aku rasa sangat happy untuk dia sampai aku menangis 1 jam tak henti sebab bukan aku overdose gembira tapi aku sedih sebab akak aku nak tinggalkan aku . Ahaa . Bengong je kan . Akak aku nak pi belajaq aku boleh plax nangis nangis bagai nak gila . Hahahaha . Yela , mana aku tak nangis dah lah dia tu sorang je pun adik beradik aku . Dia sorang la akak aku . Aku sorang jela pun adik dia . Takde orang lain dah . Cuba kau bayangkan betapa boring bosan nya aku kat rumah sorang sorang . Memang sedih lah kan time tu . Tapi sekarang kalau aku plax yang dapat U . Sedih plax nak tinggal mak abah aku . Hmm . Tinggal jela mak abah dua orang kat rumah . Tunggu jela anak mak abah yang dua orang ni balik rumah cuti sem naty kan . Ehehh . Honeymoon balik lah mak abah aku weh . Hahaha . 

Eii ! Tak sabarnya nak tahu result UPU walaupun aku cuak takut gila sekarang ni . Doakan aku dapat result yang baek baek sahaja ye kawan kawan . Sayang korang . Lebiu mmuahmuahmuahh . Hahaha

1 comment:

  1. kalo dpt dekat upsi roger2 lh yer..kehkeh ayie budak UPSI juga..second year... semoga dpt lh U kamu impikan itu yer..

    ReplyDelete