TUKANG MENGARUT KATA

My photo
sungai buloh, selangor, Malaysia
kau berkata, kau bercerita seolah-olah kau yang berada dalam tapak kasut si tukang merasa. kalau makan sayur peria, kau yang rasa pahit. kalau makan gula gula, kau yang rasa manis. semuanya berkisar tentang konsep kehidupan.

August 16, 2011

Oh . account fb aku hilang ?

Oh . Serius aku terkejut gila tadi weh . Yela , mau aku tak terkejut tetiba je fb aku jadi macam ni haa .


Pehh . Memang waterpark sungguh lah kan . Tak pernah pernah ni jadi macam ni kat aku . Huh ! Fb saja letewwwwwwwwww tak puas hati dengan aku kan . Keh keh . Padahal aku takde buat salah apa apa pun tadi . Takde pun lah aku terniat nak memporak perandakan fb account aku ke . Nak perdajal setting fb ke . Aku mana tahu weh . Aku noob pasal segala benda alah internet jadah ni . Wakaka . Aku klik try again tu ada lah dalam lapanplohsembilan kali . Tapi sama gak . Boleh dia kata tak available . Kuang hajau taw . Suka buat aku cuak . Aku memang dah ingat fb aku hilang ah kan . Dah payah naty aku nak skod sana sini . Tengok sapa sapa yang rajin bebenor nak stalker aku . Hahaha . Hambek kau . Aku bajet faymes macam ada lah sangat nak stalk fb aku kan . Ahh , lantak lah aku nak cakap apa pun kan .

Tapi memang tadi aku tak puas hati lah kan . Aku gi lah online fb akak aku jap . Konon konon nak cek fb aku . Sekali aku klik nama aku , boleh plax dia keluar macam ni . Huhhh !


Pulak dah ! This profile is not available at the moment . Senget punya fb . Saja je nak buat aku bengang . Dah lah aku tengah best comment comment . Sekali jadi macam ni plax . Penat gak ahh aku tunggu . Ada lah dekat setengah jam baru aku boleh log in balik . Pehh ! Hampeh . Aku rasa memang saja nak bagi aku feeling cuak lah tu kan konon konon aku tak boleh nak main fb dah . Elehh . takpe lah yang penting sekarang fb aku dah okayyyy . Hahaha . Boleh lah aku nak feeling bajet retiss . Wahaha . Perasan gila lah kan aku ni . Sungguh tak kuasa nak layan . 
Okay , babai . Selamat malam .

Post a Comment

0 orang sedang sengih comel: