TUKANG MENGARUT KATA

My photo
sungai buloh, selangor, Malaysia
kau berkata, kau bercerita seolah-olah kau yang berada dalam tapak kasut si tukang merasa. kalau makan sayur peria, kau yang rasa pahit. kalau makan gula gula, kau yang rasa manis. semuanya berkisar tentang konsep kehidupan.

October 21, 2011

Tiada tajuk .

Serius lah weh aku rasa aku dah tak reti nak menaip bila dah lama tak blogging . Aku dah tak reti kot nak cerita pung pang sana sini kat blog lagi . Haihh ! Ni semua gara gara dah lama aku tak update . Kalau tak dulu pantang ada masa mesti nak update sana sini . Upload sana sini . Tapi sekarang macam haramm je . Bila buat entri pun serius ayat rasa skema gila . Macam budak darjah satu baru belajar buat ayat . Gua rasa skema siott ! Serius . Wahaha .

Eyh , aku tengah boring sebenarnya ni . Cantik plax esok aku takde kelas . Lecturer BEL aku yang cantik tu masuk hospital . Serius weh dia sangat cantik tahu tapi dia dah married . Jadi aku terpaksa batalkan niat aku nak ngorat dia . Wakaka . Jadah apa aku nak ngorat perempuan kan . Kau fikir aku lesbian ? Ohh . Ohh . Tidak lah , kang hencek boipren aku tu nak campak mana ? Bawah tanah ? Mau dia merajok sebulan dengan aku kang . Payah . Okayy , fullstop . Macam orang nak sangat tahu pasal hencek boipren kau doe . Orang geli menyampah tahu . Okayy . aku diammahh . =.=

Ohh . Esok aku ada mekdi time . Hamboi . Mentang mentang lah u aku dekat sangat dengan mekdi , memang rajin bebenar lah kan pergi makan mekdi . Tapi bukan hari hari lah . Campur hari tu tambah esok baru nak masuk dua kali je taw . Yela , dah alang alang esok aku kena gi fakulti walaupun aku takde kelas kan . Tengok , rajin tak aku ? Pelajar yang berdedikasi kan . Wahaa ! Okay , boleh lah pura pura macam kau tengah lempang aku sekarang . Hahaha .  Oh , aku kena pergi fakulti pun sebab nak jumpa senior . Aku join charity event sabtu ni . So , ada lah briefing sikit sikit mungkin . Tak pun banyak mungkin . Takpe . Aku rela mendengar . Nanti aku update pasal charity event tu okay . 
Hmm . Okayy lah lampu bilik aku pun dah off ni . Kang lama lama aku depan laptop ganggu roommate aku nak tidur plax . Haishh . yela , Light lappy memang taknak terang lagi lah kan . Hmm . Tapi aku bosan , waa . takpe lah . Babai , selamat malam .

Post a Comment

0 orang sedang sengih comel: