TUKANG MENGARUT KATA

My photo
sungai buloh, selangor, Malaysia
kau berkata, kau bercerita seolah-olah kau yang berada dalam tapak kasut si tukang merasa. kalau makan sayur peria, kau yang rasa pahit. kalau makan gula gula, kau yang rasa manis. semuanya berkisar tentang konsep kehidupan.

January 5, 2012

Majlis Penutupan SAF UiTM 2011

Assalamualaikum. Hello mello. Heh, okay hari ini tiba tiba je aku rasa malas nak belajar. Hari ini tiba tiba je aku rasa nak lepak sehari suntuk golek golek atas katil baca novel dan online tak henti. Dan hari ini aku rasa nak update blog. Hari ini aku nak cerita masa aku join SAF UiTM 2011. Alaa, memang dah berhabuk pun okay, tapi aku rasa macam teruja pulak nak cerita pasal benda tu hari ini. Hah, kau nampak tak berapa banyak hari ini yang aku dah taip? Tapi serius weh, lepas bangun subuh tadi aku tak study pun. Bukan main semangat masak air siap bancuh milo lagi nak start study. Lepas siap breakfast aku boleh baca novel pulak. Lepas tu aku tidur sampai pukul sebelas baru aku terjaga. Keh keh. Okay, tak senonoh betul perangai kan. Sehari ni aku buang masa sungguh lah kan. Haa, tengok ni mukadimah aku pun dah panjang berjela.

SAF ni singkatan untuk sukan antara fakulti. Aku join penutupan SAF je, dah lama pun masa 17 disember hari tu. Guess what? Aku masuk perbarisan okay. And i'm one of the cheerleaders. Ahah! Pakai skirt pompom bagai you. Kelasssss! Hahaha. Semangat taw aku menari sakan. Yeayy! Dan alhamdulillah, fakulti aku which is fakulti pengurusan perniagaan dapat nombor tiga. Hah? Kau ada? Hahaha. Okay, lets take a look at the pictures below. Malas taip panjang panjang dah. Bukan ada orang nak baca sangat pun. Haha.


Tadaa. Yang ni kat fakulti bisnes shah alam. Masa ni nak rehearsal takut kang dah sampai track lintang pukang carca marba pulak. Weh, aku comel gila kan? Okay, sila muntah sekarang. Hahaha

Haa. aku kat DATC ni. Kau ada? Hehehe. Posing kemain. On the way nak pergi track dah ni. Kau nampak tak yang lelaki pakai vest tu? Wahh. Diva kau! Hambekkk.

We are beesssssssssssssssssssssssssssssssssssss..........


Lihatlah dunia. Hahaha. Semangat kan aku dengan kawan kawan aku.


Haa, gambar ni aku paling suka sebab aku nampak kurus. Tapi in fact memang aku kurus pun. Wekk!

FBM!!!! Faculty of Business Management. Lelaki belakang aku tu budak account. Sibuk je enterprem. Dah lah tema sama dengan kitorang. Bee. Last last, kitorang yang menang. Haha. Padan muka korang tak menang. Ekekeke.


Lama gila kot bertapak kat UiTM Shah Alam ni. Aku gerak pergi sana 3 petang dan guess what? Kitorang balik Puncak Alam pukul 3 pagi. Okay. Itu memang sangat best lah kan. Sampai kitorang semua tergolek golek tidur baring kat padang kawad UiTM Shah Alam tu. Tak faham betul aku apa masalah dengan bus tu. Taknak ambil kitorang bawak balik UiTM Puncak Alam ke. Memang kitorang suka pun tergolek atas jalan tar tu. Hehe. But overall, i had so much fun there. Such a great moment with all of my friends. Love yaa all. (;


notapendek: entri tertunggak. aku dah taip entri ni dua hari lepas baru nak publish hari ini. Hehe

Post a Comment

0 orang sedang sengih comel: