TUKANG MENGARUT KATA

My photo
sungai buloh, selangor, Malaysia
kau berkata, kau bercerita seolah-olah kau yang berada dalam tapak kasut si tukang merasa. kalau makan sayur peria, kau yang rasa pahit. kalau makan gula gula, kau yang rasa manis. semuanya berkisar tentang konsep kehidupan.

March 27, 2014

Friggin' Bored!

Hai. And once again i'm stuck here for nothing. Dari I masuk office pukul 10 pagi tadi, I takde benda pun nak buat. Memang lah kerja I online je kan. Rasa macam nak tengok movie je. Haha. Tapi kang tengah syok layan movie, sekali bos i datang terjah pulak. Haa. Terus I tak dapat A+ for my intern ni kang. Sia sia je. Hewheww.

Entah lah, I pun tak boleh nak expect apa yang I akan dapat for my intern ni. Ahh. I mean my marks lah. Tapi hopefully I will get an A. Setakat ni, kalau bos bagi kerja I buat okay je. Semua pun dah siap. Taktau lah kalau he still tak puas hati ke apa kan. Tapi I had tried my very best to impress him that I can do the work. Tapi satu jela kot yang I rasa macam tak patut. I'm just a practical training student and he should understand. Mana boleh suka suka nak suruh I balik lewat malam kan. Even my supervisor pun terkejut masa I cerita I balik malam. Sebab supervisor I kata, majikan kena jaga keselamatan student. Dah lah I bawak motor. Balik malam malam sorang sorang. Gelap pulak. If there is anything happen to me, dia nak bertanggungjawab ke tak? Dia fikir ke tak semua tu. Sampai kawan I boleh cakap dekat I, Leeya, cuba kau saja buat buat accident. Hahaha. Kawan I ni, fikir macam apa je. Ewahh ewahh. Kang kalau I betul betul accident nanti baru tahu.

Haa. I dah ada cerita ke tak eh yang company I nak buat satu event which is Karnival Jom Gempak Puncak Alam. Hee. You know what, kat karnival ni nanti akan ada lots of activities. Ada futsal, marathon, sales, selawat and others. Haihhh! Rasa macam maigadd banyaknye benda kena buat. tapi bukan semua aku buat pun. Boss dah hire temporary staff. So, i'm just like a boss jela kot kat sini. Manage the data, and document. Hehhe. 

Eh, hari ni dah khamis. Yeayyy! Esok jumaat. I'm suppose to see my supervisor tapi rasa macam takde progress je nak cerita. So, esok fully I kat dalam office without much work to do. Dah lah hawa  cuti konvo. Okayyy, rasa macam nak main game je esok. Hehehe. Okay lah, dah habis idea nak tulis. 

See y'll later. 

Post a Comment

0 orang sedang sengih comel: